Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els 4 Síndics i Síndiques de la comarca i Sorea col·laboren en la commemoració del Dia dels Drets Humans La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, així com els de Sabadell, Sant Cugat i el de Mollet han signat aquest dijous un conveni amb la companyia gestora del subministrament d’aigua per a la celebració del Dia Mundial dels Drets Humans https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els 4 Síndics i Síndiques de la comarca i Sorea col·laboren en la commemoració del Dia dels Drets Humans

La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, així com els de Sabadell, Sant Cugat i el de Mollet han signat aquest dijous un conveni amb la companyia gestora del subministrament d’aigua per a la celebració del Dia Mundial dels Drets Humans

El conveni s'ha formalitzat aquest dijous a Sant Cugat (Foto: Ajuntament de Sant Cugat).
El conveni s'ha formalitzat aquest dijous a Sant Cugat (Foto: Ajuntament de Sant Cugat)

La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, el Síndic de Greuges de Sabadell, Josep Escartín, el Síndic de Greuges de Mollet, Lluís Martínez, i el Síndics de Greuges de Sant Cugat, Ramon Palacio, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb Sorea a través del qual es finançaran les activitats de commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. L’acord farà possible 4 activitats, una a cada municipi, per commemorar aquest dia entre els dies 11 i 12 de desembre.

Rubí acollirà la xerrada del president de l’Institut dels Drets Humans de Catalunya, David Bondia, l’11 de desembre. El mateix dia, l’exdefensor del Poble Andalús, José Chamizo, pronunciarà una conferència a Sabadell. L’endemà, la doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona Begoña Román protagonitzarà una ponència a Sant Cugat i David Bondia tornarà a prendre la paraula, en aquesta ocasió a Mollet.

El conveni també inclou l’edició de material gràfic informatiu sobre diferents qüestions que tracten els síndics i síndiques.

Totes aquestes accions estaran finançades per la companyia responsable de la gestió de l’aigua a Rubí i altres municipis a través d’una aportació de 2.000 euros.