Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web municipal ja disposa del servei d’instàncies en línia La ciutadania de Rubí ja pot tramitar propostes, queixes, peticions i recursos contra l’actuació municipal a través del portal Rubi.cat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El web municipal ja disposa del servei d’instàncies en línia

La ciutadania de Rubí ja pot tramitar propostes, queixes, peticions i recursos contra l’actuació municipal a través del portal Rubi.cat

La Seu Electrònica ja disposa dels sistema de presentació d'instàncies.
La Seu Electrònica ja disposa dels sistema de presentació d'instàncies

El web municipal ja ofereix el servei de presentació d’instàncies en línia. Fins ara, aquest tràmit només es podia realitzar de manera presencial.

Aquest servei permet presentar sol·licituds al consistori telemàticament o bé presentar recursos contra alguna actuació o decisió municipal. Per poder dur a terme el tràmit és necessari un certificat digital (iDcat, DNI electrònic o bé el sistema FNMT).

Es tracta d’un model d’instància que només es podrà utilitzar si no es disposa d’un tràmit específic que s’adapti a l’objectiu del sol·licitant, és a dir, si hi ha un canal físic per vehicular la petició s’hauria d’utilitzar aquest.

Les instàncies es poden cursar també per representació d’acord amb l’article 5 de la Llei 39/2015 d’1 octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.