Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal La Sala amplia els dies d'obertura de la taquilla A partir d'aquesta setmana, les entrades per als espectacles de l'equipament també es podran adquirir de manera presencial els dissabtes de 10 a 13 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Teatre Municipal La Sala amplia els dies d'obertura de la taquilla

A partir d'aquesta setmana, les entrades per als espectacles de l'equipament també es podran adquirir de manera presencial els dissabtes de 10 a 13 h

El Teatre Municipal La Sala amplia els dies d'obertura de la taquilla.

El Teatre Municipal La Sala amplia a partir d'aquesta setmana els dies d'obertura de la seva taquilla. El públic de l'equipament també podrà comprar les seves entrades de manera anticipada i presencial els dissabtes, de 10 a 13 h, sempre i quan no siguin dies festius.

Així doncs, a partir d'aquest dissabte 4 de febrer, la ciutadania tindrà més opcions per adquirir els tiquets:

  • Anticipadament al teatre els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h (excepte els festius i els espectacles familiars), i els dissabtes, de 10 a 13 h (excepte els festius i els espectacles familiars).
  • El mateix dia de la representació de l’espectacle, a les taquilles del teatre, una hora abans de la funció.
  • Anticipadament a través d’Internet a www.teatrelasalarubi.koobin.cat.

La nova temporada del Teatre Municipal La Sala va arrencar el passat 29 de gener amb l'espectacle de la companyia local Vuit Temps La nona. La programació seguirà aquest proper diumenge 5 de febrer amb la proposta familiar Un vestit nou per a l'emperador, de la companyia La Pera Llimonera i sota la direcció de Pep Vila i Toni Albà.