Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d’Impuls a l’Ocupació facilita la recerca de feina amb diversos monogràfics El Taller de recerca de feina, ubicat a l’edifici Rubí+D, ajuda a afrontar amb garanties entrevistes de treball o tests psicotècnics, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Servei d’Impuls a l’Ocupació facilita la recerca de feina amb diversos monogràfics

El Taller de recerca de feina, ubicat a l’edifici Rubí+D, ajuda a afrontar amb garanties entrevistes de treball o tests psicotècnics, entre d’altres

El Taller de recerca de feina està situat al Rubí+D (foto: Localpres).
El Taller de recerca de feina està situat al Rubí+D (foto: Localpres)

El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí, a través del seu Taller de recerca de feina, ofereix diversos monogràfics que tenen per objectiu ajudar les persones aturades a millorar les seves possibilitats de trobar feina. Les sessions, que són gratuïtes, es realitzen tots els dimarts de 16 a 18 h a l’edifici Rubí+D.

Enguany es programen de forma continuada els següents monogràfics: Canals de recerca de feina, L’entrevista de selecció i Psicotècnics com a eina en els processos de selecció de les empreses. A Canals de recerca de feina, s’orientarà els assistents sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per trobar un nou lloc de treball, com ara l’autocandidatura, les xarxes socials professionals o les borses de treball, entre moltes altres. A L’entrevista de selecció, els participants rebran indicacions pràctiques per preparar amb les màximes garanties aquest moment clau en la recerca de feina. En darrer terme, el monogràfic Psicotècnics com a eina en els processos de selecció de les empreses facilitarà informació de les diferents tipologies de tests psicotècnics que existeixen, així com exercicis pràctics per aprendre a realitzar-los.

Els monogràfics ja estan en funcionament i, per assistir-hi, només cal adreçar-se prèviament al Servei d’acollida inicial de l’Oficina d’Informació i Orientació del Rubí+D per formalitzar la inscripció.. El seu horari d’atenció és de dilluns a dijous de 9 h a 13 h i de 16 h a 18 h, i els divendres de 9 h a 13 h.

Taller de recerca de feina
El Taller de recerca de feina és un espai pensat per facilitar als rubinencs eines i acompanyament personalitzat en la recerca activa d’ocupació. El servei està concebut perquè la persona que busca feina pugui disposar de mitjans i suport tècnic personal que li facilitin aquesta tasca. Així, disposa d’equips informàtics, telèfon i fax, documentació i informació sobre el mercat de treball, premsa diària i un tauler amb ofertes de feina actualitzades, accés a correu electrònic i a les eines en línia per a la recerca de feina, i material per a la presentació del currículum i la carta de presentació. A més, el servei programa els monogràfics de formació de competències ja mencionats.

El taller funciona de dilluns a divendres de 9.15 h a 13 h, i els dilluns, dimarts i dijous de 16 h a 18 h.