Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei d’autobús urbà modifica els horaris durant el mes d’agost Del 3 d’agost a l’1 de setembre, les línies 1, 2, 3, 4 i 5 veuen reduït el seu horari i la línia 6 estarà inoperativa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El servei d’autobús urbà modifica els horaris durant el mes d’agost

Del 3 d’agost a l’1 de setembre, les línies 1, 2, 3, 4 i 5 veuen reduït el seu horari i la línia 6 estarà inoperativa

La freqüència de pas disminueix a l'agost (foto: Ajuntament).
La freqüència de pas disminueix a l'agost (foto: Ajuntament)

El servei d’autobús urbà pateix canvis durant el període estiuenc. Els horaris de les diferents línies es modifiquen entre el 3 d'agost i l’1 de setembre per adaptar-se a la menor demanda que es produeix en aquesta època de l’any. 

Així, les línies 1, 2, 3, 4 i 5 veuran reduït el seu horari, amb una freqüència de pas d'una hora les línies 1, 2 i 3 i de 3/4 d'hora les línies 4 i 5 els dies feiners. La línia 7 mantindrà la freqüència de pas d’una hora. En canvi, la línia 6 ─que dona servei als polígons industrials─ estarà inoperativa fins a l’1 de setembre.

Els horaris d'estiu es poden consultar a la pàgina web de RubíBus, als mateixos autobusos, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) Centre i a la recepció de l’Ajuntament. 

Zona blava i zona taronja
Pel que fa a l’aparcament, durant tot el mes d’agost, les places de la zona blava i de la zona taronja deixen de funcionar, atenent a la menor demanda d’estacionament pròpia d’aquesta època. Així, la ciutadania pot aparcar de manera gratuïta a les diferents places de zona blava i sense limitació horària a les de zona taronja de l’Escardívol i el Rubí Forma.