Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Rubí Brilla repeteix participació a l’Smart City Expo World Congress La Diputació de Barcelona ha convidat l’Ajuntament de Rubí a presentar-hi la seva iniciativa de foment de l’eficiència energètica https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-projecte-rubi-brilla-repeteix-participacio-a-l2019smart-city-expo-world-congress/@@images/image/preview

El projecte Rubí Brilla repeteix participació a l’Smart City Expo World Congress

La Diputació de Barcelona ha convidat l’Ajuntament de Rubí a presentar-hi la seva iniciativa de foment de l’eficiència energètica

Intervenció de l'alcaldessa al congrés del 2013 (foto: Localpres).
Intervenció de l'alcaldessa al congrés del 2013 (foto: Localpres)

El projecte Rubí Brilla, impulsat per l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu de promoure l’eficiència energètica i les energies renovables, tornarà a tenir presència a l’Smart City Expo World Congress, que celebrarà la seva quarta edició entre el 18 i el 20 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. 

La Diputació de Barcelona ha convidat el Consistori rubinenc a formar part del seu estand, així com a oferir una ponència sobre el projecte el dijous 20 a les 11 h. D’aquesta manera, l’ens provincial reconeix Rubí Brilla com un exemple de bona pràctica en l’àmbit de les ciutats intel·ligents. 

L'Smart City Expo World Congress és un punt de trobada del sector públic i privat on es donen a conèixer les solucions més innovadores de ciutats, empreses, centres de recerca, universitats i organitzacions internacionals. L’any passat, Rubí ja va tenir possibilitat de ser-hi per presentar l’aplicació multiplataforma del projecte d’estalvi energètic Comunitat Rubí Brilla, desenvolupat per l’start up Enerbyte Smart Energy Solutions SL. 

En aquesta ocasió, l’Ajuntament donarà a conèixer Rubí Brilla en la seva globalitat, com a iniciativa que treballa de forma transversal en la consecució d’un nou model energètic. Així, s'explicaran les diferents accions que s’estan duent a terme dins dels quatre àmbits del projecte –administració, indústria, comerç i residencial– i els bons resultats obtinguts fins al moment.