Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Alcaldia als barris es reprèn adaptat a un nou format a causa de la COVID-19 La iniciativa persegueix el mateix objectiu d’escoltar activament les demandes de la ciutadania, però per motius de seguretat s’ha reduït el nombre d’assistents a les reunions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El projecte Alcaldia als barris es reprèn adaptat a un nou format a causa de la COVID-19

La iniciativa persegueix el mateix objectiu d’escoltar activament les demandes de la ciutadania, però per motius de seguretat s’ha reduït el nombre d’assistents a les reunions

El CEB Sant Jordi ha estat una de les entitats que ha participat recentment a “Alcaldia als barris” (foto: Ajuntament de Rubí).
El CEB Sant Jordi ha estat una de les entitats que ha participat recentment a “Alcaldia als barris” (foto: Ajuntament de Rubí)

Des de fa unes setmanes, l’Ajuntament ha tornat a posar en marxa el projecte Alcaldia als barris, una iniciativa amb la qual el govern local vol apropar l’equip d’Alcaldia a la ciutadania per facilitar l'escolta, el diàleg, el coneixement mutu i la participació activa de les persones, entitats i empreses del municipi. En aquesta nova etapa, el format del projecte s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat per prevenir la COVID-19.

En aquest sentit, s’ha reduït el nombre de persones assistents a les diferents reunions ─respectant la distància de seguretat interpersonal i fent especial èmfasi en una bona higiene i desinfecció de mans─ i, en alguns casos, aquestes es realitzen de forma telemàtica. Les persones o entitats que vulguin trobar-se amb l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez han d’omplir el formulari de contacte que trobaran a la web municipal.

Recentment, en el marc d’Alcaldia als barris, l’alcaldessa s’ha reunit amb l’Associació de Veïns de Sant Jordi Parc, amb el CEB Sant Jordi, amb veïns i veïnes de la zona Onze de Setembre i amb l’Associació de Veïns Portal de Ca n’Oriol. Durant el període de Nadal, l’alcaldessa i el seu equip han visitat diferents comerços de la zona centre i de les Torres i la propera setmana visitaran la urbanització de Can Solà i la Zona Nord.  

Després d’aquestes reunions per conèixer de primera mà les necessitats i inquietuds dels veïns i veïnes i treballar, conjuntament, per a la millora dels barris, posteriorment s'elaborarà el pla d'actuació, s'executaran les accions i es retrà compte amb la ciutadania d'aquelles actuacions que s'hagin dut a terme.