Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Portal Immobiliari de Rubí incorpora els locals comercials disponibles Aquesta eina en línia facilita la cerca de localitzacions i espais a usuaris i usuàries que vulguin instal·lar o traslladar el seu negoci al municipi https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Portal Immobiliari de Rubí incorpora els locals comercials disponibles

Aquesta eina en línia facilita la cerca de localitzacions i espais a usuaris i usuàries que vulguin instal·lar o traslladar el seu negoci al municipi

El portal és una eina per buscar locals, naus i solars industrials a Rubí  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El portal és una eina per buscar locals, naus i solars industrials a Rubí (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

El Portal Immobiliari de l’Ajuntament de Rubí incorpora els locals comercials a la seva oferta d’espai per a persones empresàries i/o emprenedores. Així, els i les usuàries d’aquest portal poden fer consultes sobre l'oferta de locals comercials, oficines, centres de negoci, naus i solars industrials de Rubí. D’aquesta manera, el portal facilita la cerca de localitzacions i espais a usuaris i usuàries que vulguin instal·lar o traslladar el seu negoci al municipi.

Aquesta eina és una iniciativa de l'Oficina de Serveis a l'Empresa de l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de les principals immobiliàries de la ciutat que facilita l’accés a l’oferta de sòl i sostre industrial i comercial de la ciutat.  Després d’omplir un formulari, les persones usuàries reben informació personalitzada per part dels agents de la propietat immobiliària i els administradors de finques.

Les entitats que col·laboren amb el portal immobiliari són el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Finques Colomer, Finques Vallhonrat, Comercial Immobiliària, SC Real Estate Assessors Immobiliaris, Agescoval, Tecnocasa, Estudi Rubí, Sernavinsa, G.F. Gestiones Inmobiliarias Europeas, M & G Finques i Administració Rubí, Icasa Grup, Nou Tracte Immobiliari i Estudi Rubí Las Torres.

Rubí és la segona zona industrial de Catalunya, només superada per la Zona Franca de Barcelona, i és un emplaçament favorable per a les empreses gràcies a la seva situació estratègica.

Objectius de Desenvolupament sostenible