Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple desencalla la licitació del contracte de recollida de residus i neteja viària Els vots favorables de l’equip de govern, de Ciutadans i dels regidors no adscrits Jonatan Cobo i Noelia Borque, i l’abstenció de Veïns per Rubí, han permès tirar endavant un tràmit associat al procés d’adjudicació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Ple desencalla la licitació del contracte de recollida de residus i neteja viària

Els vots favorables de l’equip de govern, de Ciutadans i dels regidors no adscrits Jonatan Cobo i Noelia Borque, i l’abstenció de Veïns per Rubí, han permès tirar endavant un tràmit associat al procés d’adjudicació

Els grups municipals han votat el tràmit en sessió extraordinària (foto: Ajuntament de Rubí).
Els grups municipals han votat el tràmit en sessió extraordinària (foto: Ajuntament de Rubí)

El Ple municipal, reunit aquest divendres en sessió extraordinària, ha desencallat la licitació del contracte de recollida de residus i neteja viària. El procés havia quedat aturat després que el passat 28 de març les formacions Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C’s), l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i el Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) votessin en contra del punt que demanava requerir documentació a l’empresa proposada com a adjudicatària d’aquest contracte. Finalment, però, un canvi de vot del grup de C’s ha permès sumar la majoria necessària per reprendre el procés d’adjudicació.

Aquesta sessió plenària s’ha produït després d’una Junta de Portaveus, celebrada dimecres, en què es va informar els grups municipals de l’estat actual de la licitació del contracte de recollida de residus i neteja viària i de les conseqüències que podia comportar la seva aturada. Arran d’aquestes explicacions, C’s ha decidit canviar el sentit del seu vot mentre que ERC, l’AUP i ICV han preferit mantenir el seu posicionament contrari al tràmit. El PDeCAT i els regidors no adscrits José Manuel Mateo i María Dolores Marín s’han absentat de la sessió d’aquest divendres.

Així doncs, el punt que demanava requerir documentació a l’empresa proposada com a adjudicatària d’aquest contracte ha estat finalment aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern, format pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i el regidor Sergi Garcia, de C’s i dels regidors no adscrits Jonatan Cobo i Noelia Borque; l’abstenció de VR; i els vots contraris d’ERC, l’AUP i ICV.

Etiquetes