Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pinar celebra aquest dissabte una nova edició de la Festa de la Primavera El Servei de Ciutadania i Drets Civils i el Pla de desenvolupament comunitari del Pinar organitzen una tarda festiva amb la geganta Lola com a protagonista https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Pinar celebra aquest dissabte una nova edició de la Festa de la Primavera

El Servei de Ciutadania i Drets Civils i el Pla de desenvolupament comunitari del Pinar organitzen una tarda festiva amb la geganta Lola com a protagonista

La geganta Lola en una edició anterior de la Festa de la Primavera (foto: Localpres).
La geganta Lola en una edició anterior de la Festa de la Primavera (foto: Localpres)

El Servei de Ciutadania i Drets Civils de l’Ajuntament i el Pla de desenvolupament comunitari del Pinar han programat aquest dissabte a la tarda una nova edició de la Festa Primavera d’aquest barri, en el marc de la qual se celebrarà el novè aniversari de la geganta Lola.

Els actes s’iniciaran a les 17 h amb la plantada de gegants davant del Centre Cívic del Pinar La Cruïlla. A les 17.45 h, les figures protagonitzaran una cercavila pel barri que finalitzarà a la pista poliesportiva, on es podrà gaudir de l’animació de la companyia Pentina el gat. A les 19 h, un parlament de l’alcaldessa, Ana María Martínez, donarà pas a l’actuació dels Castellers de Rubí i la ballada dels gegants.

Amb aquesta activitat ja tradicional, El Pinar vol mostrar la seva dinàmica cultural, fomentar la cohesió social dels seus veïns i enfortir el seu sentiment de pertinença al barri. Alhora, la festa pretén atraure persones d’altres punts de la ciutat i donar-los a conèixer les accions que es desenvolupen en aquesta zona de la ciutat.