Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pessebre vivent de l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío omple els jardins del Museu Etnogràfic Vallhonrat La tercera edició d’aquesta proposta està oberta a tothom i és gratuïta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pessebre vivent de l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío omple els jardins del Museu Etnogràfic Vallhonrat

La tercera edició d’aquesta proposta està oberta a tothom i és gratuïta

L’alcaldessa amb Jorge García, president de la Hermandad (foto: Lali Puig).
L’alcaldessa amb Jorge García, president de la Hermandad (foto: Lali Puig)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha inaugurat aquest dimecres la tercera edició del pessebre vivent de l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío que es pot veure als jardins del Museu Etnogràfic Vallhonrat fins al 23 de desembre. L’activitat permet recórrer diverses escenes al voltant del naixement de Jesús, així com gaudir d’algunes nadales interpretades en directe pel cor de l’entitat.

Una quarantena de membres de l’Hermandad participen en les representacions, que any rere any guanyen en realisme gràcies a la cura amb què es preparen els vestits i l’escenografia. En aquesta edició, a més, l’entitat ha volgut incorporar dues propostes que conviden a la participació activa del públic: la presència d’un carter reial que rebrà la carta per a Ses Majestats dels més petits i un espai on qui ho vulgui es pot fer fotografies lluint vestits de l’època.

Aquest pessebre ja és una tradició de les festes de Nadal de la ciutat. Agraïm molt la feina de totes les entitats que cada any ens ajuden a oferir activitats de tota mena durant el Nadal. En el cas de l'Hermandad, que ens consta que porten mesos treballant la representació, voldríem agrair especialment la implicació personal de cadascun dels actors que fa aquestes representacions a l’aire lliure”, ha dit l’alcaldessa.

Les representacions del pessebre vivent tindran lloc fins el 21 de desembre de 18 a 20 h; el dia 22, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i el 23, d’11 a 14 h. L’accés és gratuït i es realitza per la plaça de Montserrat Roig.