Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar s’obre el proper dilluns Els ajuts es podran demanar fins al 20 de maig de forma presencial a l’oficina de Serveis Socials del sector 4, ubicada al Centre Cívic de Can Fatjó https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar s’obre el proper dilluns

Els ajuts es podran demanar fins al 20 de maig de forma presencial a l’oficina de Serveis Socials del sector 4, ubicada al Centre Cívic de Can Fatjó

Aquest curs s’han registrat 1.527 sol•licituds (foto: Localpres).
Aquest curs s’han registrat 1.527 sol•licituds (foto: Localpres)

El proper dilluns 9 de maig s’obrirà el període per sol·licitar els ajuts de menjador escolar per al curs 2016-2017, que atorga el Consell Comarcal per delegació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. El tràmit s’haurà de fer presencialment fins al 20 de maig a l’oficina de Serveis Socials del Sector 4, ubicada a l’avinguda de Castellbisbal, 1 (Centre Cívic de Can Fatjó). El seu horari d’atenció al públic és, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h; i els dimarts i dijous, també de 16 a 18 h.

Enguany s’ha canviat el punt d’entrega de sol·licituds per tal de millorar la comoditat de les famílies, ja que l’anterior emplaçament, l’oficina de Serveis Socials del Sector 2, s’havia quedat petit davant la gran afluència de demandants.

Poden optar als ajuts de menjador escolar les famílies amb alumnes a segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria, ja siguin de centres públics o concertats. Els interessats podran descarregar properament la corresponent sol·licitud des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també trobaran detallada tota la documentació que han d’aportar juntament amb l’imprès.

La resolució dels ajuts es coneixerà a través dels centres escolars un cop començat el nou curs.

Més de 1.500 sol·licituds el curs 2015-2016
A l’anterior convocatòria d’ajuts de menjador escolar, es van registrar un total de 1.527 sol·licituds enfront de les 1.389 del curs anterior. La Generalitat, a través del Consell Comarcal, va resoldre l’atorgament de beques del 100% del preu públic del servei a 52 infants i del 50% a uns altres 1.002.  De la seva banda, l’Ajuntament va concedir ajuts del 50% en 917 casos ─completant d’aquesta manera les beques parcials de la Generalitat─ i del 100% en altres 261.

En total, el consistori va destinar a aquests ajuts 785.118,40 €.