Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El perfil d’Instagram de Rubí Ciutat ja supera els 10.000 seguidors i seguidores El compte ofereix continguts diàriament sobre diversos temes d’interès per als rubinencs i les rubinenques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El perfil d’Instagram de Rubí Ciutat ja supera els 10.000 seguidors i seguidores

El compte ofereix continguts diàriament sobre diversos temes d’interès per als rubinencs i les rubinenques

"Rubí Ciutat" ja ha superat els 10.000 seguidors i seguidores (foto: Ajuntament de Rubí).
"Rubí Ciutat" ja ha superat els 10.000 seguidors i seguidores (foto: Ajuntament de Rubí)

El perfil d’Instagram @rubi_ciutat ja compta amb més de 10.000 seguidors i seguidores. Des que es va posar en marxa ara fa prop de cinc anys, coincidint amb la Festa Major del 2015, el compte ha anat guanyant adeptes.

Durant aquest temps, s’han penjat prop de 1.500 publicacions de temes diversos, tant imatges com vídeos. Les diferents edicions de la Festa Major de Sant Pere i de la Festa Major petita de Sant Roc, el Carnaval, Nadal, activitats esportives de tot tipus, les propostes que ofereix Rubí Jove, els diferents serveis que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania i, més recentment, les accions vinculades a la situació excepcional que estem vivint arran de la Covid-19, entre d’altres, han protagonitzat el feed de @rubi_ciutat. La publicació que ha aconseguit més m’agrades durant aquests cinc anys ha estat un recull d’imatges de la darrera cavalcada de Reis, amb 631 likes.

El compte municipal també publica històries gairebé diàriament, amb l’objectiu de presentar les informacions que es volen donar a conèixer a la població d’una forma més atractiva i directa.

L’Ajuntament també té presència a altres xarxes socials. La pàgina de Facebook @AjuntamentdeRubi compta amb més de 6.100 seguidors i seguidores, mentre que el perfil de Twitter @AjRubi en té més de 6.550. El Consistori també disposa d’una canal de YouTube, que aglutina prop de 400 subscriptors i subscriptores. A banda dels comptes genèrics, també existeixen diversos perfils segmentats a les diferents xarxes socials, amb l’objectiu d’oferir informació específica per temes, en funció dels interessos de la ciutadania.

Canals informatius
La ciutadania també pot seguir l’actualitat del municipi mitjançant el servei de WhatsApp. Diàriament, s’envia un recull de les informacions més destacades de la jornada a les persones que estan subscrites al canal.

L’app “Rubí Ciutat” és una altra de les eines que la ciutadania té al seu abast per poder consultar la informació municipal i, a la vegada, comunicar incidències a l’administració.

A www.rubi.cat, els rubinencs i les rubinenques poden trobar tots els serveis que ofereix l’Ajuntament, així com les notícies i les activitats d’agenda.