Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Peacock Rubí Art Festival s’acomiada amb un cap de setmana dedicat a les arts audiovisuals Les activitats d’aquest darrer cap de setmana comencen divendres amb les Peacock Talks, que tindran com a convidats els membres de la productora La Lombarda https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Peacock Rubí Art Festival s’acomiada amb un cap de setmana dedicat a les arts audiovisuals

Les activitats d’aquest darrer cap de setmana comencen divendres amb les Peacock Talks, que tindran com a convidats els membres de la productora La Lombarda

Aquesta serà la darrera setmana per visitar el Peacock al Celler (foto: Localpres).
Aquesta serà la darrera setmana per visitar el Peacock al Celler (foto: Localpres)

La 2a edició del Peacock Rubí Art Festival dedicarà els seus darrers dies a les arts audiovisuals. Després de tres setmanes en què el públic ha pogut gaudir de les més diverses expressions de la cultura contemporània, la mostra col·lectiva ubicada al Celler s’acomiadarà  oferint projeccions de videoart i les habituals actuacions musicals.

Les activitats s’iniciaran divendres a les 20 h a l’Espai Tremuja amb una nova sessió de les Peacock Talks, que en aquesta ocasió tindran com a convidats els membres de la productora rubinenca La Lombarda Films. A les 22.30 h, es podrà gaudir de la música electrònica de Joel Requiem, que punxarà a la plaça de dalt del Celler.

Dissabte a partir de les 20.40 h, l’Espai Tremuja acollirà els audiovisuals en directe de Guillermo Ropero, mentre que a la plaça del Celler Cooperatiu es projectarà els curts de Carla Jiménez i Adrià Freijo, Carol Sánchez, Carlos Villafaina, Isabel Pérez del Pulgar, FolajiKlaeren Collective, Luca Scarpati i Andrea Allonca. En aquest mateix espai, també s’alternaran els concerts amb visuals d’HUMA, Monocrom i Pina + Gnomalab.

Diumenge, el festival s’acomiadarà a partir de les 11 h a la plaça del Celler Cooperatiu amb un vermut, una jam session i la sessió de Ferran LeTung DJ.

Durant tot el cap de setmana, la mostra estàtica de la Sala de Tines tindrà com a artista de moda convidat Roberto Rodríguez.