Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Peacock Rubí Art Festival manté la bona acceptació del públic Prop de 600 persones han passat per la mostra col·lectiva d’art contemporani durant aquest cap de setmana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Peacock Rubí Art Festival manté la bona acceptació del públic

Prop de 600 persones han passat per la mostra col·lectiva d’art contemporani durant aquest cap de setmana

“Fràgil box”, una de les actuacions d’aquest cap de setmana (foto: Localpres).
“Fràgil box”, una de les actuacions d’aquest cap de setmana (foto: Localpres)

El Peacock Rubí Art Festival, la mostra col·lectiva d’art contemporani que se celebra aquests dies al Celler, es referma com una proposta cultural d’èxit. En el seu segon cap de setmana, dedicat a les arts performatives, unes 600 persones han passat per l’exposició estàtica i per les diferents actuacions programades, a càrrec de Genís Nis Hensehhain, Fràgil Box, Rectangle Negre, Escena 13, Maria de la O i EnAct.

Les performances d’aquests joves artistes han servit per acostar al públic rubinenc una de les principals expressions de l’art contemporani, en què sovint es combinen elements propis de diferents disciplines. Aquestes actuacions també han permès transformar per unes hores l’espai del Celler, que ha esdevingut un ingredient més de les creacions.

Propera cita amb la moda
El proper cap de setmana, el Peacock Rubí Art Festival estarà dedicat a la moda. Artistes joves com Albec Bunsen, Charlotten Meillen, Coco Lennona, Lorena Gonzalo i Claudia Aleu mostraran a la Sala Cèsar Martinell part de les seves col·leccions, així com fotografies dels seus lookbooks i diversos fashion films.

Per acompanyar aquesta mostra de moda, divendres a les 19 h hi haurà l’actuació musical de Brothers in Law, mentre que dissabte passaran pel Celler en format acústic Beñat Revuelta (18 h), Sergi Ezquerra i Martí Mora (19 h) i Límite (20 h).

Aquesta programació temàtica tindrà continuïtat el següent cap de setmana també amb actuacions acústiques i de petit format.

El Peacock Rubí Art Festival, impulsat per un grup de joves creadors amb el suport de l’Ajuntament, ha nascut amb la voluntat de ser un aparador per als artistes emergents de diferents disciplines. La mostra, que cada setmana es dedica a una temàtica, s’allargarà fins al 18 d’octubre.