Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de la Serreta comptarà amb una nova zona d’activitat física L’espai està ubicat en un extrem del parc de La Serreta, molt a prop d’un bloc de pisos on fins ara hi havia ubicada una zona d’esbarjo per a gossos i comptarà amb cinc màquines d’exercici https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Parc de la Serreta comptarà amb una nova zona d’activitat física

L’espai està ubicat en un extrem del parc de La Serreta, molt a prop d’un bloc de pisos on fins ara hi havia ubicada una zona d’esbarjo per a gossos i comptarà amb cinc màquines d’exercici

El regidor ha explicat el canvi als mitjans de comunicació aquest dimecres.
El regidor ha explicat el canvi als mitjans de comunicació aquest dimecres

El Parc de la Serreta comptarà amb una zona equipada amb aparells d’activitat física pensades per a totes les edats. D’aquesta manera, canvia l’ús d’aquest espai que, fins ara, s’havia destinat a zona d’esbarjo per a gossos. A més, amb aquest canvi es dona resposta a una petició veïnal i es fomenta la pràctica esportiva.

El regidor d’Esports, Juan López, ha explicat aquest canvi aquest dimecres al matí. López, ha explicat que en breu començarà l’adequació de la zona i que, segons la previsió, en poc mes d’un mes ja estarà operativa. “Per la seva mida i ubicació creiem que és un lloc important i ara hi volem donar un nous ús. Creiem que és el lloc adequat ja que queda integrat en el parc”. D’altra banda, ha afirmat que aquest nou ús s¡’ha decidit a través de converses amb els veïns. El responsable de l’àrea ha dit que, amb aquesta incorporació, ja són vuit els espais públics dedicats a la pràctica esportiva a l’aire lliure.

Els usuaris que fins ara portaven els seus gossos a aquesta zona d’esbarjo tenen a la seva disposició altres espais propers, com ara el que hi ha ubicat al carrer Lepant, a tocar de la plaça d’Andalusia, i el de la C-1413a – carretera de Terrassa, tots dos sense limitació horària. Podeu consultar les diferents zones d’esbarjo operatives en aquest enllaç.