Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu Vallhonrat presenta un llibre que repassa els seus 60 anys de trajectòria El volum, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha estat presentat aquest dilluns https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Museu Vallhonrat presenta un llibre que repassa els seus 60 anys de trajectòria

El volum, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha estat presentat aquest dilluns

L’acte ha tingut lloc a l’auditori del museu. (Foto:Ajuntament/ Localpres).
L’acte ha tingut lloc a l’auditori del museu. (Foto:Ajuntament/ Localpres)

Història del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí i del món del col·leccionisme, l’art i la cultura de Rubí a través de la seva gent és el títol del llibre amb el que el museu celebra el seu 60è aniversari. El treball és un recorregut per aquesta trajectòria i també per les peces i col·leccions que l’espai ha acollit.

El llibre s’ha presentat aquest dilluns a l’auditori de l’espai expositiu amb la presència dels responsables del Museu, l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez Cantón, i el regidor d’Educació, Víctor García Correas. L’alcaldessa ha tingut paraules d’agraïment cap a l’entitat i n’ha destacat la implicació amb el desenvolupament de la ciutat: “Rubí és rica per moltes coses però sobretot ho és per la seva gent. Veïns i veïnes que han dedicat part de la seva vida a enriquir la ciutat. És el cas de la família Vallhonrat que ho ha fet amb treball i esforç”.

La presentació també ha servit per lliurar els premis als guanyadors i finalistes al concurs de dibuixos que el museu ha organitzat entre els escolars de la ciutat per commemorar l’aniversari. Alumnes de diferents centres escolars de la ciutat han participat en un concurs que volia implicar les escoles, els principals visitants del centre.