Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal organitza diverses activitats i promocions coincidint amb el Nadal La campanya "Compra i guanya per Nadal al Mercat Municipal" repartirà 3.000 € en vals de compra i 100 espatlles de pernil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal organitza diverses activitats i promocions coincidint amb el Nadal

La campanya "Compra i guanya per Nadal al Mercat Municipal" repartirà 3.000 € en vals de compra i 100 espatlles de pernil

Els membres de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat, amb el director de l’equipament, l’alcaldessa i el regidor de Comerç (foto: Localpres).
Els membres de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat, amb el director de l’equipament, l’alcaldessa i el regidor de Comerç (foto: Localpres)

L’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal ha preparat un any més tot un seguit de propostes per celebrar el Nadal amb els seus clients. Les activitats s’iniciaran el proper dilluns 7 de desembre amb la campanya Compra i guanya per Nadal al Mercat Municipal.

La presidenta de l’entitat organitzadora, Dolors Tubau, ha explicat que les activitats que s’han previst són “una manera d’agrair als clients que ens visiten durant tot l’any; cada any intentem buscar alguna cosa que sigui diferent”. Així, enguany s’estrenarà una gimcana, el dissabte 19 de desembre, i un espai de jocs, en col·laboració amb l’Ajuntament, els dies 23, 24, 30 i 31 de desembre, i 4 i 5 de gener. Tampoc hi faltaran la tradicional visita del rei Melcior, els dies 2 i 5 de gener, i una ruta especial del Trenet dels comerciants, que passarà pel Mercat els dies 5, 19, 23 i 31 de desembre al matí.

Però, sens dubte, el gran reclam d’aquestes festes serà la campanya Compra i guanya per Nadal al Mercat Municipal, en el marc de la qual es repartiran 3.000 € en vals de compra ─10 vals de 100 €, 20 de 50 € i 50 de 20 €─ i 100 espatlles de pernil. Per participar-hi només caldrà adquirir algun producte en alguna de les parades de l’equipament entre el 7 de desembre i el 7 de gener i dipositar el tiquet a l’urna de la promoció. El sorteig se celebrarà el 8 de gener.

Durant la presentació de les activitats, l’alcaldessa, Ana María Martínez, ha destacat la gran contribució que fan els paradistes amb propostes de dinamització com aquestes: “És importantíssim com el Mercat Municipal i els paradistes s’impliquen i treballen per fer del comerç el que volem que sigui: un comerç de proximitat, de qualitat i que cohesiona”. La primera edil ha aprofitat per refermar el suport de l’Ajuntament als comerciants, amb l’objectiu de posar en valor el paper que ocupa el Mercat a la vida de la ciutat i el paper estratègic que juga en el barri i, més concretament, en el comerç de la ciutat”.