Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts tot el mes de juliol La comanda arriba a casa en 24 hores o quan la clientela ho demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts tot el mes de juliol

La comanda arriba a casa en 24 hores o quan la clientela ho demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat

El Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts tot el mes de juliol.

Durant tot el mes de juliol, el Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts amb una compra mínima de 20 euros. Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament sempre que la despesa de la clientela sigui superior als 20 euros.

La clientela del Mercat Municipal pot comprar presencialment a qualsevol de les parades de l’equipament del carrer de Cal Gerrer i contractar l’enviament a domicili a través del servei de Distribució d’Última Milla (DUM) de la Font del Ferro, que també distribueix les comandes de la botiga en línia.

La botiga en línia de www.mercatderubi.cat ofereix els productes de 12 parades del Mercat Municipal i les flors i plantes de la Font del Ferro. L’experiència de compra a través de la nova botiga en línia és molt senzilla: la persona compradora tria els productes que vol de les parades que formen part de la proposta i fa un únic pagament de tota la cistella de compra. La comanda arriba a casa en 24 hores o quan la clientela ho demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat. A través d’un punt Click & Collect, la clientela que hagi comprat en línia pot recollir de manera ràpida i pràctica la seva compra aparcant a dues places reservades per a compradors d’Internet.

Objectius de Desenvolupament sostenible