Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts tot el mes de desembre Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament sempre que la despesa de la clientela sigui superior als 20 euros https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts tot el mes de desembre

Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament sempre que la despesa de la clientela sigui superior als 20 euros

El Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts tot el mes de desembre.

Durant tot el mes de desembre, el Mercat Municipal ofereix enviaments gratuïts amb una compra mínima de 20 euros. Durant aquests dies, la compra en línia a través de www.mercatderubi.cat, la compra presencial al Mercat amb servei a domicili i el servei Click & Collect no tindran costos d’enviament sempre que la despesa de la clientela sigui superior als 20 euros. D’aquesta manera, s’anima a fer les compres relacionades amb el Nadal al Mercat Municipal.

La clientela del Mercat Municipal pot comprar presencialment a qualsevol de les parades de l’equipament del carrer de Cal Gerrer i contractar l’enviament a domicili a través del servei de Distribució d’Última Milla (DUM) de la Font del Ferro, que també distribueix les comandes de la botiga en línia.

Les compres a través de la botiga en línia del Mercat www.mercatderubi.cat, també tenen enviaments sense cost fins al 31 de desembre. La clientela tria els productes de les parades que formen part de la proposta i fa un únic pagament de tota la cistella de compra. La comanda arriba a casa en 24 hores o quan la clientela ho demani i, si ho prefereix, també pot passar-la a recollir pel Mercat. A través d’un punt Click & Collect, les persones que hagin comprat en línia poden recollir de manera ràpida i pràctica la seva compra aparcant a dues places reservades per a compradors d’Internet.

Un Nadal de Mercat

La promoció d’enviaments gratuïts és una de les propostes impulsades al Mercat Municipal amb motiu de les festes de Nadal i se suma a les activitats de la programació nadalenca de l'Associació d'Adjudicataris del Mercat Municipal que tindran lloc en aquest equipament municipal. Per atraure i fidelitzar la clientela, s’ha apostat per diferents activitats de caràcter familiar. Una de les més atractives serà un taller de cuina on s’ensenyarà a elaborar un menú complet de Nadal, gràcies a la col·laboració del adjudicataris del Mercat Municipal, Ràdio Rubí i Rubí Forma. Les dues sessions de show cooking tindran lloc els dies 14 i 21 de desembre de 13 a 14 h des del Mercat i, en directe, a www.radiorubi.cat.

Tampoc hi faltarà el tradicional sorteig de paneres, els tallers i sessions de contes infantils, i la tradicional visita de la Cartera Reial.

Objectius de Desenvolupament sostenible