Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal estrena imatge gràfica coincidint amb el seu procés de renovació L’Ajuntament treballa per poder incorporar un nou operador comercial al Mercat que el faci encara més atractiu per a la ciutadania https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal estrena imatge gràfica coincidint amb el seu procés de renovació

L’Ajuntament treballa per poder incorporar un nou operador comercial al Mercat que el faci encara més atractiu per a la ciutadania

L’alcaldessa Ana María Martínez i el regidor Rafael Güeto, al Mercat Municipal (foto: Localpres).
L’alcaldessa Ana María Martínez i el regidor Rafael Güeto, al Mercat Municipal (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, han presentat aquest dijous la nova imatge gràfica del Mercat Municipal. El canvi de logotip s’emmarca en el procés de transformació global d’aquest equipament comercial, que té com a objectiu fer-lo encara més atractiu per a la ciutadania.

Després de més de 30 anys, el Mercat canvia la seva imatge per una de més fresca, d’acord amb els temps actuals però també amb l’esperit dinàmic de l’equipament i de la seva gent. El nou logotip és una gran M formada per un enreixat que representa, d’una banda, la façana del Mercat i, de l’altra, els passadissos del seu interior, on s’ha dut a terme una reorganització de les parades. La imatge està impresa en tres colors bàsics ─blau, vermell i verd─ que es corresponen amb els productes frescos que es poden trobar a l’equipament ─peix, carn, i fruita i verdura─. Es tracta d’un logotip equilibrat, fresc però alhora una mica clàssic, ja que té vocació de pervivència.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha situat aquest canvi d’imatge com un element més en la transformació d’un Mercat que exerceix d’espai de dinamització de la ciutat: “Per a l’Ajuntament, el Mercat Municipal és molt important com a motor econòmic però també relacionat amb el comerç de la nostra ciutat. Si el Mercat funciona, hi ha una part de la ciutat que també funciona”. Per a la màxima responsable municipal, l’objectiu final és que “els paradistes i la ciutat estiguin orgullosos del nostre Mercat, i crec que estem aconseguint l’objectiu”.

Nou operador comercial
L’Ajuntament de Rubí treballa actualment per integrar un nou operador comercial a l’edifici del Mercat que complementi l’actual oferta de producte fresc i faci d’aquest equipament un espai encara més atractiu per als compradors.

La nova marca s’instal·larà en una superfície de més de 1.000 metres quadrats ubicada al triangle que delimiten els carrers Cal Gerrer i Magí Ramentol. Aquest espai ha quedat alliberat gràcies al trasllat d’una desena de parades, que s’han resituat a la zona de major ocupació de l’equipament. Entre aquests punts de venda i l’espai destinat al nou operador s’ha aixecat una gran paret decorada amb la nova imatge gràfica del Mercat.

La previsió de l’Ajuntament és que el plec de clàusules per a la licitació de la nova concessió estigui aprovat aquest mes de novembre i que l’adjudicació es pugui fer a mitjan 2017. “Esperem que sigui una oferta complementària a la que ja trobem al Mercat i que sigui un impuls encara més fort per a la dinamització i el motor econòmic i social que suposa el Mercat per la nostra ciutat”, ha dit el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

De la seva banda, la presidenta de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal, Dolors Tubau, ha assegurat que el Mercat “no deixarà de tenir l’essència i la vida que té [...] però l’actualitat ens porta a posar-nos al dia”. La comerciant també ha explicat que el recent reagrupament dels punts de venda ha significat una millora important per al conjunt dels paradistes, que han vist com els passadissos concentren ara més activitat.