Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal celebra aquest diumenge la 18a Bicicletada Popular L’activitat esportiva tornarà a comptar amb dos itineraris de diferent distància amb l’objectiu de facilitar la participació de grans i petits https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal celebra aquest diumenge la 18a Bicicletada Popular

L’activitat esportiva tornarà a comptar amb dos itineraris de diferent distància amb l’objectiu de facilitar la participació de grans i petits

Els membres de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat, amb el regidor de Comerç, Rafael Güeto, i el regidor d’Esports, Juan López.
Els membres de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat, amb el regidor de Comerç, Rafael Güeto, i el regidor d’Esports, Juan López

El Mercat Municipal ha obert les inscripcions per a la 18a Bicicletada Popular, que tindrà lloc el proper diumenge 9 d’octubre a partir de les 10 h. Les persones que hi estiguin interessades poden formalitzar la seva participació durant aquesta setmana abonant un euro a l’Herboristeria Majó o personant-se una hora abans de la sortida a la plaça del Mercat.

La Bicicletada Popular tornarà a comptar aquest any amb dos recorreguts urbans, un de més llarg i un altre de més curt, amb l’objectiu de facilitar la participació de corredors de diferents edats. La sortida es farà des del carrer Cal Gerrer i l’arribada serà a la plaça del Mercat, on els participants podran gaudir d’una gimcana consistent en jocs d’habilitat amb bicicleta i d’una botifarrada.

Xavier Rubio, vicepresident de l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal, ha explicat que la Bicicletada Popular té com a objectiu “intentar aportar alguna cosa a la ciutat, col·laborar amb el municipi i acostar el Mercat a la població”. Una voluntat que ha volgut reconèixer el regidor de Comerç, Rafael Güeto: “És una aposta per apropar el Mercat a la ciutat, que va més enllà de la dinamització comercial i suposa una activitat social molt important per a la ciutat”.

De la seva banda, el regidor d’Esports, Juan López, ha agraït l’esforç organitzatiu dels paradistes i ha declarat que “és un orgull veure la manera en què treballen i la participació tan alta”.

La Bicicletada Popular del Mercat Municipal té una capacitat màxima de 700 participants. En aquests moments, ja hi ha unes 250 persones que s’hi han inscrit.