Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Ecològic del Vallès commemora aquest dissabte el seu 5è aniversari Durant el matí, tindran lloc diverses activitats al voltant de la celebració, com ara degustacions de productes ecològics o el sorteig d’una panera entre els compradors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Ecològic del Vallès commemora aquest dissabte el seu 5è aniversari

Durant el matí, tindran lloc diverses activitats al voltant de la celebració, com ara degustacions de productes ecològics o el sorteig d’una panera entre els compradors

El Mercat Ecològic del Vallès arriba a Rubí el quart dissabte de mes (foto: Localpres).
El Mercat Ecològic del Vallès arriba a Rubí el quart dissabte de mes (foto: Localpres)

El Mercat Ecològic del Vallès commemora aquest dissabte el seu 5è aniversari. Amb motiu d’aquesta celebració, les diferents parades que hi participen han organitzat durant el matí diferents activitats i promocions.

Els comerciants oferiran degustacions de productes ecològics i vendran bosses de cotó ecològiques amb el logotip del mercat. A més, lliuraran butlletes als seus clients per participar en el sorteig d’una panera, que tindrà lloc a les 13.30 h.

També amb motiu d’aquesta commemoració, el restaurant La Popular oferirà a partir de les 13 h un dinar elaborat amb productes ecològics.

El Mercat Ecològic del Vallès se celebra de manera itinerant tots els dissabtes de 9 a 14 h, en virtut del conveni signat l’any 2010 entre els ajuntaments que participen al projecte. A Rubí, el mercat s’instal·la cada quart dissabte de mes al passeig de Francesc Macià. Aquesta proposta comercial també passa per Sant Quirze (1r dissabte), Cerdanyola (2n dissabte) i Barberà (3r dissabte). L’objectiu del mercat és proporcionar una oferta pròpia i diferencial, que complementa l’oferta comercial de cadascuna de les ciutats participants i és un punt de trobada i de compra tradicional.

Entre d’altres, el Mercat Ecològic del Vallès vol promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori; donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible; fomentar el turisme intermunicipal i promocionar els municipis reflectint una imatge d’excel·lència comercial; contribuir a la dinamització comercial de la zona d’influència del Mercat Ecològic; fer difusió de la importància d’una alimentació de qualitat per millorar la salut, i promoure una filosofia de moviment slow que s’avingui amb criteris de sostenibilitat.

Al Mercat Ecològic del Vallès, els visitants poden trobar-hi productes ecològics, locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l’entorn i el medi ambient i que milloren la nostra qualitat de vida. Entre d’altres, els productors i elaboradors ofereixen fruites i verdures, embotits, carn de vedella, llegums i cereals a granel, planter d'hortícoles i aromàtiques, pa, oli, fruits secs i productes envasats per completar el cistell d’anar a comprar.