Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Merc’Art posa a l’abast de la ciutadania obres d’artistes locals a preus assequibles La setena edició del mercat d’art nadalenc ha obert les seves portes aquest dissabte a l’Espai d’Art La Claraboia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Merc’Art posa a l’abast de la ciutadania obres d’artistes locals a preus assequibles

La setena edició del mercat d’art nadalenc ha obert les seves portes aquest dissabte a l’Espai d’Art La Claraboia

L’alcaldessa i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural han assistit a la inauguració del Merc’Art (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
L’alcaldessa i el regidor de Promoció i Dinamització Cultural han assistit a la inauguració del Merc’Art (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Coincidint amb les festes nadalenques, un grup d’artistes locals torna a impulsar el Merc’Art, un mercat on es poden adquirir obres d’art de petit format a preus assequibles. En la seva setena edició, la iniciativa aplega creacions de Sandra Bea, Pep Borràs, Quim Conca, Pepe Farrés, César Font, Carme Llop, Oriol Marco, Sergi Marcos, Miquel Mas, Núria S. Lacambra i Anna Tamayo.

El Merc’Art ha obert les seves portes aquest dissabte a l’Espai d’Art La Claraboia, situat al número 8 del carrer Sant Miquel, amb l’objectiu d’apropar l’art al gran públic i presentar-lo com una bona opció de regal per a aquestes festes. Pintures, dibuixos i petites escultures són alguns dels objectes de creadors i creadores locals que es poden adquirir aquests dies al mercat nadalenc.

La inauguració ha comptat amb l’assistència dels artistes participants, així com de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i del regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez Cantón. “Aquest mercat és una excel·lent oportunitat per gaudir, en un sol espai, de la gran qualitat dels artistes locals. Uns artistes que mantenen un fort lligam amb la ciutat, com ho demostra totes les iniciatives que impulsen per compartir la seva obra amb els rubinencs i rubinenques”, ha destacat l’alcaldessa.

El Merc’Art estarà obert els dies 23, 24, 25, 26, 27, 30 i 31 de desembre, i 1, 2 i 3 de gener, de 18 a 20.30 h; i els dies 28 i 29 de desembre, i el 4, 5 i 6 de gener, de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h. Com ja és tradició, les persones visitants a l’exposició podran participar en una llumineta de Nadal que permetrà guanyar 200 euros en obres d’art.

Imatges relacionades

Artistes participants (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)
Artistes participants (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)