Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc s’instal·larà al Castell del 2 al 4 de gener Com a novetat, els nens i nenes podran expressar les seves il·lusions per a Rubí en un arbre dels desitjos https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Mag Rubisenc s’instal·larà al Castell del 2 al 4 de gener

Com a novetat, els nens i nenes podran expressar les seves il·lusions per a Rubí en un arbre dels desitjos

El Mag Rubisenc al seu laboratori (foto: Localpres).
El Mag Rubisenc al seu laboratori (foto: Localpres)

El Mag Rubisenc obrirà el seu laboratori del Castell els dies previs a l’arribada dels Reis perquè els infants de la ciutat puguin lliurar-li les seves cartes. Els nens i nenes tindran ocasió de visitar el campament d’aquest entranyable personatge els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 16.30 i les 20.30 h. Enguany, s’ha avançat l’hora d’obertura per facilitar la visita a les famílies.

També per garantir la màxima comoditat dels assistents, enguany es tornaran a entregar tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta d’assistents. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Els nens i nenes podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar panderetes de Reis, destinades a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Com és habitual, la seva estada al Castell també estarà amenitzada per l’espectacle del grup Xarop de Canya.

Arbre dels desitjos
Els infants trobaran aquest any als jardins del Castell un arbre dels desitjos en què podran penjar targetes amb les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener. A més, els missatges que es pengin a l’arbre també quedaran recollits al parlament que oferirà l’alcaldessa, Ana María Martínez, en aquest mateix acte.

L’obertura del campament del Mag Rubisenc anticipa l’arribada dels Reis i l’esperada cavalcada, que enguany tindrà com a principal novetat el redisseny de la decoració de les carrosses. Enguany, els caramels es llançaran des de la primera i l’última carrossa, amb l’objectiu de garantir la màxima seguretat dels assistents. Pel que fa al recorregut, serà el mateix que l’any passat.