Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc rebrà els infants de la ciutat del 2 al 4 de gener Un any més, l’emissari dels Reis d’Orient recollirà les cartes dels nens i nenes de la ciutat al seu exòtic campament, situat al Castell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mag Rubisenc rebrà els infants de la ciutat del 2 al 4 de gener

Un any més, l’emissari dels Reis d’Orient recollirà les cartes dels nens i nenes de la ciutat al seu exòtic campament, situat al Castell

El Mag Rubisenc (foto: Localpres).
El Mag Rubisenc (foto: Localpres)

El Mag Rubisenc obrirà les portes del seu laboratori del Castell els dies previs a l’arribada dels Reis d’Orient perquè els infants de la ciutat puguin lliurar-li les seves cartes. Els nens i nenes tindran ocasió de visitar el campament de l’emissari de Ses Majestats els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 16.30 i les 20.30 h.

Per garantir la màxima comoditat dels assistents, enguany es tornaran a entregar tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ presents amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta d’assistents. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Els nens i nenes podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar panderetes de Reis, destinades a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Per segon any consecutiu, els infants també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

Com és habitual, l’estada al Castell estarà amenitzada per l’espectacle del grup Xarop de Canya.

Noves polseres identificatives
L’obertura del campament del Mag Rubisenc anticipa l’arribada dels Reis i l’esperada cavalcada, que tornarà a recórrer els carrers de la ciutat el 5 de gener. Com a gran novetat d’aquest any, el servei de Protecció Civil de l’Ajuntament posarà a disposició de les famílies polseres identificatives per als infants amb l’objectiu de facilitar el retrobament amb els seus acompanyants en cas que es perdin. Aquests elements es poden recollir ja de forma gratuïta a la recepció de l’Ajuntament i també es distribuiran al campament del Mag Rubisenc, del 2 al 4 de gener, i a l’Escardívol el mateix dia 5.

La cavacalda mantindrà el mateix recorregut del 2017. Les carrosses de Ses Majestats, que ja es van renovar a la passada edició, estrenaran elements decoratius. Pel que fa als caramels, es tornaran a llançar exclusivament des de la primera i l’última carrossa amb l’objectiu de garantir la seguretat de totes les persones assistents. Seran 4 tones de dolços aptes per a celíacs.

Imatges relacionades

Polseres per als infants
Polseres per als infants