Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc obrirà el seu laboratori del Castell el proper 2 de gener Un any més, els infants que vulguin conèixer el popular ajudant dels Reis Mags rebran tiquets d’accés per poder gaudir de la visita amb més comoditat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mag Rubisenc obrirà el seu laboratori del Castell el proper 2 de gener

Un any més, els infants que vulguin conèixer el popular ajudant dels Reis Mags rebran tiquets d’accés per poder gaudir de la visita amb més comoditat

Campament del Mag Rubisenc (foto: Localpres).
Campament del Mag Rubisenc (foto: Localpres)

Com cada any, el Mag Rubisenc obrirà el seu laboratori del Castell els dies previs a l’arribada dels Reis perquè els infants de la ciutat puguin lliurar-li les seves cartes. Els nens i nenes tindran ocasió de visitar el campament del popular personatge els dies 2, 3 i 4 de gener entre les 17 i les 21 h. 

Per garantir la màxima comoditat dels assistents, enguany es tornaran a entregar tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta d’assistents. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Com és habitual, els nens i nenes podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar els fanalets de Reis, destinats a il·luminar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. A més, la seva estada al Castell estarà amenitzada per l’espectacle del grup Xarop de Canya.

Una cavalcada amb novetats
L’obertura del campament del Mag Rubisenc anticipa l’arribada dels Reis i l’esperada cavalcada, que enguany experimentarà algunes novetats importants.

Un dels canvis més importants serà l’ampliació de l’itinerari, que permetrà que Ses Majestats s’apropin al barri del 25 de Setembre i que allargarà el recorregut 15 minuts aproximadament.

L’altra novetat destacada afectarà els caramels, que enguany es tiraran únicament des de l’última carrossa amb l’objectiu d’augmentar la seguretat dels assistents i facilitar el gaudiment de la cavalcada. Malgrat això, es repartiran les mateixes 4 tones de dolços que en anys anteriors i, de fet, gràcies a la major seguretat que comportarà aquest canvi, es podran ampliar les zones del recorregut en què es llancen.

Tots els caramels de la cavalcada seran aptes per a celíacs, ja que l’Ajuntament de Rubí s’adhereix un any més a la campanya Cap nen sense caramels. Però a més, com a novetat, el carter reial de l’Escardívol també disposarà de dolços sense al·lèrgens per tal que tots els infants en puguin gaudir.

En aquesta ocasió la cavalcada estarà integrada per set carrosses, algunes de les quals estrenaran decoració. A més, els vehicles dels Reis i del Mag Rubisenc incorporaran diverses sorpreses pensades per divertir els més petits i augmentar l’espectacularitat del recorregut. Una tasca en la qual també col·laboraran empreses i entitats locals.