Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Lari donarà a conèixer la seva faceta empresarial en una nova jornada "Rubiemprèn" La cita anual dedicada a l'emprenedoria tindrà lloc el proper 18 de desembre al Museu Municipal Castell https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-mag-lari-donara-a-coneixer-la-seva-faceta-empresarial-en-una-nova-jornada-rubiempren/@@images/image/preview

El Mag Lari donarà a conèixer la seva faceta empresarial en una nova jornada "Rubiemprèn"

La cita anual dedicada a l'emprenedoria tindrà lloc el proper 18 de desembre al Museu Municipal Castell

El Mag Lari en una actuació a Sant Cugat (foto: Localpres - Teatre Auditori de Sant Cugat).
El Mag Lari en una actuació a Sant Cugat (foto: Localpres - Teatre Auditori de Sant Cugat)

La jornada Rubiemprèn, organitzada per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí, se celebrarà el proper 18 de desembre al Museu Municipal Castell (MMUC) sota el títol La màgia d'emprendre. La gran cita anual de l'emprenedoria comptarà en aquesta ocasió amb la presència del Mag Lari, que donarà a conèixer en una conferència la seva faceta d'empresari.

Rubiemprèn s'adreça a persones emprenedores, professionals i empreses de la ciutat que vulguin aprofundir en les habilitats i aptituds necessàries per tirar endavant una idea de negoci. Mitjançant l'exposició de diferents casos reals, els assistents podran aprendre quines són les claus de l'èxit d'un projecte, així com les dificultats que s'hi poden trobar.

La jornada arrencarà a les 10 h amb la conferència Il·lusionisme empresarial, a càrrec de Josep Maria Lari. L'artista català, filòleg de formació, va iniciar-se en el món de la màgia l'any 1994 i, des de llavors, ha protagonitzat amb èxit una desena d'espectacles, a banda de nombroses aparicions televisives. A Rubí, el Mag Lari abordarà la seva experiència com a emprenedor, fent especial incidència en els reptes que ha hagut d'afrontar per fer realitat alguns dels seus muntatges. El cas més significatiu és Splenda, l'ambiciós espectacle inspirat en la música de Michael Jackson que va estrenar el 2012; una aposta sense precedents en el món de la màgia catalana i espanyola que va requerir una inversió de més d'un milió d'euros.

El programa seguirà amb una taula rodona moderada pel mateix Mag Lari i que comptarà amb la participació de David Sánchez, director general i fundador de Dormity.com; Faust San José, vicepresident executiu de la cadena Ibericus (Grup Arcadie); i Manel Sarasa, fundador del club de vins Wineissocial. Tots ells són exemples de projectes empresarials innovadors vinculats a la comarca i que han aconseguit un notable èxit.

Rubiemprèn és una de les accions de foment de l'ocupació i l'emprenedoria incloses al Pla de mesures anticrisi 2014. Per participar-hi, cal inscriure-s'hi prèviament de forma gratuïta a través del portal Rubiempresa.net.