Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí es posa en marxa divendres 2 de juliol a la Rambla del Ferrocarril La proposta aplega 21 autors i autores, xerrades, presentacions editorials i una trobada de cosplayers https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí es posa en marxa divendres 2 de juliol a la Rambla del Ferrocarril

La proposta aplega 21 autors i autores, xerrades, presentacions editorials i una trobada de cosplayers

Cartell promocional del Saló  (foto: Ajuntament de Rubí).
Cartell promocional del Saló (foto: Ajuntament de Rubí)

El I Saló del Còmic i el Manga de Rubí es podrà visitar amb entrada lliure i gratuïta entre el 2 i el 4 de juliol. La proposta tindrà un escenari on es faran xerrades i presentacions editorials i comptarà amb 21 parades d’autors i autores, editorials, la llibrera local especialitzada en còmic i manga Kame Kame i una sala de premsa. El saló s’ubicarà a l’aire lliure a la Rambla del Ferrocarril i les persones assistents hauran de respectar les mesures de seguretat per contenir la COVID-19: dur mascareta, respectar la distància entre persones i fer servir gel hidroalcohòlic.

El divendres 2 de juliol, el saló obrirà de 17 a 20.30 h i s’han previst dues xerrades: “Com llicenciar un anime i no morir en l’intent” a càrrec de Coalise Estudio (18 h) i la presentació a les 19 h de les novetats de Letrablanka Editorial, l’empresa col·laboradora en l’organització de la proposta. La primera tarda de saló es tancarà amb una Slam Poetry coordinada per l’Associació Cultura Excèntrica (20 h).

Durant el cap de setmana, el saló estarà obert al públic de 10.30 a 14 h i de 17 a 20.30 h.

El dissabte 3 de juliol, les activitats paral·leles arrencaran a les 10.30 h amb un taller per crear personatges a càrrec del col·lectiu d’il·lustradors rubinencs C.I.R.C!. Al migdia, dues editorials presentaran les seves novetats: Unrated Comics a les 12 h i Grafito Editorial a les 12.30 h. A la tarda, les persones assitents podran participar del joc comunitari Lobo (18.30 h) i a una activitat de preguntes interactives (19.15 h).

El diumenge 4 de juliol, el matí començarà de nou amb el taller de creació de personatges de còmic de C.I.R.C! (10.30 h). Al migdia, les editorials que presentaran les seves novetats són La Cúpula (12 h) i Sekai Editorial (12.30 h). Per l’última tarda de saló, s’ha previst una trobada de cosplayers (18 h), una exhibició de K-pop (18.30 h) i el joc Freak Dates (19.15 h). Per participar a la trobada de coplayers o a l’exhibició de ball cal contactar amb l’organització a través del correu electrònic rubijove@rubijove.cat

La primera edició del Saló del Còmic i el Manga s’emmarca en les propostes d’estiu de Rubí Jove.