Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Forn Aribau, Erika Vigara i El Racó del Llibre guanyen el Concurs d’Aparadors de Nadal L’alcaldessa i el regidor de comerç han visitat els establiments guardonats acompanyant el president de Comerç Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Forn Aribau, Erika Vigara i El Racó del Llibre guanyen el Concurs d’Aparadors de Nadal

L’alcaldessa i el regidor de comerç han visitat els establiments guardonats acompanyant el president de Comerç Rubí

L'alcaldessa, el regidor de Comerç i el president de Comerç Rubí amb Rosa Aribau davant de l'aparador guanyador del concurs (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
L'alcaldessa, el regidor de Comerç i el president de Comerç Rubí amb Rosa Aribau davant de l'aparador guanyador del concurs (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

L’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Local, Rafael Güeto i el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, han lliurat aquest dilluns els premis del Concurs d’aparadors de Nadal a la millor decoració. El Forn Aribau del carrer Rafael Casanova ha estat l’establiment amb l’aparador millor valorat pel jurat, el segon premi ha anat a parar a Erika Vigara Marhaba Spa, al carrer Pere Esmenida, i l’aparador de El Racó del Llibre s’ha distingit amb el tercer premi. Els tres guanyadors s’han endut 300 €, 200 € i 100 €, respectivament. L’alcaldessa ha volgut agrair l’esforç dels botiguers: “Ens ajuden a fer ciutat, s’impliquen, busquen maneres creatives de fer la seva feina. Aquesta manera de ser i de treballar dels comerciants de la nostra ciutat ens ha ajudat també a vestir la ciutat de Nadal a través dels seus aparadors”.

El jurat del concurs ha estat format per David Chaler; Mercè Clavel de Cecot Comerç i Margarita Hinojosa, tècnica de Comerç de l´Ajuntament de Rubí han triat els tres aparadors premiats. Ana María Martínez ha explicat que amb l’entrega d’aquests premis culmina una campanya de Nadal i Reis “molt positiva” per la ciutat. Durant les festes de Nadal, 10.140 persones han patinat a la pista de gel  -1440 més que l’any passat-, La Carpa Tomassa ha rebut 2.715 persones, 13.200 persones han visitat ‘El Món del Tió’ i 8.400 s’han acostat a ‘El Món dels Somnis’. 8.848 passatgers han pujat al Trenet dels Comerciants. “Estem molt contents de les xifres que han obtingut les activitats proposades per aquest Nadal”, ha dit Martínez.

Comerç Rubí organitza el concurs d’aparadors de Nadal des de 2012 amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. Enguany, hi han participat 21 establiments.

Imatges relacionades

Concurs aparadors de Nadal 2018: 3r premi 'El Racó del Llibre''
Concurs aparadors de Nadal 2018: 3r premi 'El Racó del Llibre''
Concurs aparadors de Nadal 2018: 2n premi 'Erika Vigara Marhaba Spa'
Concurs aparadors de Nadal 2018: 2n premi 'Erika Vigara Marhaba Spa'