Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival RRandom posarà la música a la revetlla de Sant Joan La Raíz i Bribriblibli són les bandes que actuaran a l’Escardívol el proper dissabte, coincidint amb l’encesa de la foguera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El festival RRandom posarà la música a la revetlla de Sant Joan

La Raíz i Bribriblibli són les bandes que actuaran a l’Escardívol el proper dissabte, coincidint amb l’encesa de la foguera

La Raiz (foto: Irene Bernad).
La Raiz (foto: Irene Bernad)

Rubí celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan aquest dissabte amb un programa d’actes que tindrà el seu punt culminant a l’Escardívol, amb l’encesa de la foguera i l’inici del Rubí Random Music Festival. Els grups La Raíz i Bribriblibli seran els encarregats de posar la banda sonora a la nit més curta de l’any.

L’Ajuntament, la Colla de Diables de Rubí i Òmnium han tornat a col·laborar en l’organització de la revetlla. La celebració s’iniciarà a les 23.15 h a la plaça Pere Aguilera, on les autoritats municipals rebran la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol pels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. El raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan a l’Escardívol donaran inici a l’Escardilarre 2018.

La festa s’allargarà fins a la matinada amb els concerts de La Raíz (24 h) i de Bribriblibli (2 h), inclosos al festival RRandom. Els primers són una banda capdavantera del mestissatge musical a l’estat. Nascuts a Gandia el 2006, van assolir el seu èxit més gran el 2016 amb el disc Entre poetas y presos. Pel que fa a Bribriblibli, és una banda formada a Madrid ara fa cinc anys amb l’objectiu de retre tribut al grup de rock urbà Extremoduro.