Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival “Addictes al microteatre” convertirà la Torre Bassas en un gran escenari El proper 29 d’abril, quatre companyies representaran petites peces teatrals sobre les addiccions del segle XXI a l’equipament juvenil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival “Addictes al microteatre” convertirà la Torre Bassas en un gran escenari

El proper 29 d’abril, quatre companyies representaran petites peces teatrals sobre les addiccions del segle XXI a l’equipament juvenil

Cartell d'"Addictes al microteatre".
Cartell d'"Addictes al microteatre"

L’Espai Jove Torre Bassas esdevindrà un gran escenari el proper 29 d’abril amb motiu del festival Addictes al microteatre. Aquesta nova proposta cultural vol donar visibilitat al treball de les companyies juvenils de la ciutat, alhora que pretén conscienciar el col·lectiu de joves sobre les noves addiccions del segle XXI.

Entre les 18 i les 21 h, les companyies rubinenques Escena 13, Tiamat Teatre, C’est la Vie i Fata Morgana interpretaran simultàniament quatre obres inèdites a diferents sales de la Torre Bassas. El públic s’anirà desplaçant entre aquests espais en petits grups d’una quinzena de persones fins a completar tot el recorregut, que estarà ambientat pel col·lectiu artístic SiArt. Per fer l’experiència més entretinguda i afavorir la interacció entre les persones participants, també es reservarà una sala per a un petit refrigeri.

Escena 13 representarà la peça Azúcar 92, escrita i dirigida per Ignasi Muñoz. L’obra té com a protagonistes un empresari i una model que s’havien conegut temps enrere amb alguns quilos de més i que ara es retroben en una habitació de motel.

Tiamat Teatre interpretarà Addictes a la felicitat, d’Imanol Fernández. El llibret arrenca amb la impactant imatge d’una persona feliç que s’apunta a la boca amb una pistola però segueix amb un gir inesperat.

Una altra de les obres que es podran veure a la Torre Bassas serà Red Mirror, de C’est la Vie, escrita i dirigida per Héctor González. En aquest cas, l’acció està protagonitzada per un youtuber que acudeix a la seva primera trobada amb fans per acabar descobrint que en aquest web de compartició de vídeos no és or tot el que lluu.

En darrer terme, Fata Morgana portarà a escena el muntatge El rodamon que era cec (i ara ja no ho és), de Pol Borrell. Com revela el seu títol, l’obra tracta sobre un rodamon que ha recuperat la vista gràcies a un sant i que es discuteix amb un altre que li demana que calli perquè no pot dormir.

Totes aquestes representacions tindran com a nexe comú l’abordatge d’una nova addicció.

Imatges relacionades

Cartell complet d'"Addictes al microteatre"
Cartell complet d'"Addictes al microteatre"