Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia de l’arbre autòcton aplega unes 130 persones al bosc de Ca n’Oriol Diumenge al matí, els participants han plantat més d’un centenar d’exemplars, entre els quals hi havia pins i alzines https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Dia de l’arbre autòcton aplega unes 130 persones al bosc de Ca n’Oriol

Diumenge al matí, els participants han plantat més d’un centenar d’exemplars, entre els quals hi havia pins i alzines

L’alcaldessa ha contribuït a repoblar el bosc de Ca n’Oriol en el marc de la plantada del Dia de l’arbre autòcton (foto: Localpres).
L’alcaldessa ha contribuït a repoblar el bosc de Ca n’Oriol en el marc de la plantada del Dia de l’arbre autòcton (foto: Localpres)

Unes 130 persones, entre petits i grans, han participat aquest diumenge a la 15a plantada del Dia de l’arbre autòcton. La cita, que ha tingut lloc al bosc de Ca n’Oriol, també ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i de diversos regidors.

En aquesta ocasió, els participants han plantat un total de 130 arbres, entre els quals hi havia roures, pins i alzines. L’objectiu d’aquesta iniciativa ha estat ampliar i repoblar el bosc de Ca n’Oriol, que actualment està força envellit, amb la finalitat d’allargar-ne la seva vida.

El Dia de l’arbre autòcton s’ha celebrat més d’una vegada al bosc de Ca n’Oriol: a banda de la present edició, també es va escollir aquesta zona els anys 2009, 2010 i 2011. 

Imatges relacionades

Unes 130 persones han participat en aquesta 15a edició del Dia de l'arbre autòcton (foto: Localpres)
Unes 130 persones han participat en aquesta 15a edició del Dia de l'arbre autòcton (foto: Localpres)