Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cros Escolar i la Cursa de la Dona, anul·lats Les dues proves esportives havien quedat ajornades arran de la situació sanitària i el decret d’alarma https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cros Escolar i la Cursa de la Dona, anul·lats

Les dues proves esportives havien quedat ajornades arran de la situació sanitària i el decret d’alarma

Les proves s’havien de celebrar al Parc de Ca n’Oriol (Foto:Ajuntament/Localpres).
Les proves s’havien de celebrar al Parc de Ca n’Oriol (Foto:Ajuntament/Localpres)

La 42a edició del Cros Escolar i la primera edició de la Cursa de la Dona, que havien de tenir lloc el 15 de març, es van ajornar arran de la crisi sanitària i el posterior estat d’alarma. Ara les dues proves han quedat anul•lades definitivament.

La recomanació de no celebrar actes que apleguin grans concentracions de gent ha portat als organitzadors, Ajuntament i Unió Atlètica Rubí (UAR), a cancel•lar els dos esdeveniments i començar a treballar per la seva celebració durant la temporada esportiva 2020-2021. La intenció és organitzar aquestes edicions una vegada s’hagi normalitzat la situació i es restableixi la possibilitat de celebrar esdeveniments que comportin la participació i assistència d’un gran nombre de persones.

La inscripció a la Cursa de la Dona anava acompanyada d’un donatiu a l’Oncolliga Rubí. Ara, aquest import serà retornat als donants.