Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori torna a posar en marxa l’espai familiar Creixença Les preinscripcions pel servei que es va aturar amb motiu de la COVID-19 es poden fer a través de la seu electrònica a partir de dilluns 27 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El consistori torna a posar en marxa l’espai familiar Creixença

Les preinscripcions pel servei que es va aturar amb motiu de la COVID-19 es poden fer a través de la seu electrònica a partir de dilluns 27 de setembre

L’espai familiar Creixença és la Biblioteca Mestre Martí Tauler  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’espai familiar Creixença és la Biblioteca Mestre Martí Tauler (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les famílies amb nens i nenes de fins a 3 anys tornen a tenir a la seva disposició l’espai familiar Creixença. Aquest espai és un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies. El servei s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i consisteix en un espai de joc i convivència, acollidor i agradable, on els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares. Creixença està pensat per motivar-los a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, sempre sota la supervisió d’una educadora que s’encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies en aquells dubtes que puguin tenir.

Les preinscripcions per a l’espai Creixença es podran realitzar del 27 al 30 de setembre a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també es pot consultar la normativa d’admissió en aquest servei. La quota mensual és de 60 euros al mes per 5 hores setmanals. El servei començarà el 2 de novembre.

Aquest curs, l’espai Creixença disposarà de tres grups:

  • Grup A per a infants de 0 a 9 mesos en horari de matí ( dilluns i dimecres)
  • Grup B per a infants de 10 mesos a 3 anys en horari de matí (dimarts i dijous)
  • Grup C per a infants de 10 mesos a 3 anys en horari de tarda (dimarts i dijous)

Per a més informació, les famílies es poden dirigir a l’Escola Bressol Municipal La Bruna al carrer de Calderón de la Barca, 4. Hi poden contactar per correu electrònic o per telèfon al 935 887 706.