Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El consistori amplia la campanya ‘Rubí s’ho val’ per injectar 200.000 euros al comerç local durant les rebaixes En aquesta segona fase de la proposta, s’emetran 10.000 vals de 10 euros i 20.000 vals de 5 euros que la ciutadania podrà adquirir per la meitat del seu valor https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El consistori amplia la campanya ‘Rubí s’ho val’ per injectar 200.000 euros al comerç local durant les rebaixes

En aquesta segona fase de la proposta, s’emetran 10.000 vals de 10 euros i 20.000 vals de 5 euros que la ciutadania podrà adquirir per la meitat del seu valor

El consistori amplia la campanya ‘Rubí s’ho val’ per injectar 200.000 euros al comerç local durant les rebaixes.

L’Ajuntament de Rubí amplia la proposta de vals descompte ‘Rubí s’ho val’ per promoure el consum al comerç de la ciutat i garantir la injecció de 200.000 euros més al comerç de proximitat. L’ampliació es fa coincidir amb la temporada de rebaixes i s’ha materialitzat amb la modificació del conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Terrassa, que s’ha dotat amb 100.000 € més.

Com fins ara, els vals es podran adquirir a través de la plataforma telemàtica ‘Rubí ho val’. S’emetran 10.000 vals per valor 10 euros i 20.000 vals per valor 5 euros. Cada val descompte es finança al 50 % entre el consumidor i el consistori. Així, un val de 10 euros, costarà 5 euros al consumidor que el podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros. Durant la campanya de Nadal, la ciutadania va esgotar tots els vals descompte disponibles.

A partir de l'11 de gener, la ciutadania podrà adquirir els vals de compra i bescanviar-los als establiments adherits fins al 7 de març. Els establiments comercials que ja es van sumar a la proposta no caldrà que renovin la seva adhesió, el tràmit encara és vàlid. Els comerços que s'hi vulguin afegir ara ho podran fer a través de la plataforma.