Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran intercanvia nadales amb els infants de l’Escola Balmes La trobada, que ha tingut lloc aquest dijous al centre educatiu, s’emmarca dins les activitats intergeneracionals organitzades per l’Ajuntament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Consell Consultiu de la Gent Gran intercanvia nadales amb els infants de l’Escola Balmes

La trobada, que ha tingut lloc aquest dijous al centre educatiu, s’emmarca dins les activitats intergeneracionals organitzades per l’Ajuntament

Avis i infants han gaudit de cançons, poemes i històries nadalenques.
Avis i infants han gaudit de cançons, poemes i històries nadalenques

Els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran, acompanyats de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, s’han desplaçat aquest dijous fins a l’Escola Balmes per compartir amb els infants d’aquest centre les festes nadalenques. La trobada forma part de les activitats intergeneracionals que organitza l’Ajuntament amb l’objectiu de generar un aprenentatge mutu entre diferents grups d’edat.

L’alumnat de primària de l’Escola Balmes ha sorprès els avis i àvies amb la interpretació d’algunes nadales actuals i la lectura d’un poema. De la seva banda, els consellers i conselleres han explicat als infants una sèrie de contes de Nadal i han convidat els més petits a cantar amb ells cançons tradicionals d’aquestes dates.

Durant la trobada, els nens i nenes també han lliurat als membres del consell felicitacions i ornaments nadalencs elaborats per ells. L’Ajuntament, de la seva banda, ha regalat als avis i àvies fermalls amb l’elefant de la delegació local d’Oncolliga, dedicada a l’atenció de les persones amb càncer i dels seus familiars i a l’organització d’activitats divulgatives sobre aquesta malaltia. Adquirint aquest obserqui, el consistori ha volgut fer una contribució a la tasca d’aquesta entitat.

Un any més hem gaudit d’aquesta trobada intergeneracional, potser la més bonica de l’any i la que més il·lusió fa tant al Consell Consultiu de la Gent Gran com als infants. [...] Hi ha nens que potser no tenen avis o que no poden gaudir d’ells d’aquesta manera, i també hi ha avis amb néts que ja s’han fet grans; aquest és un moment d’escoltar-se entre ells i de compartir”, ha declarat la regidora Marta García.

Aquest és el tercer any que els membres del Consell Consultiu de la Gent Gran i els infants de l’Escola Balmes celebren plegats les festes de Nadal.

Imatges relacionades

Una nena ha donat la benvinguda als consellers i conselleres
Una nena ha donat la benvinguda als consellers i conselleres
Els avis han gaudit molt de l'activitat
Els avis han gaudit molt de l'activitat
Els consellers i conselleres han llegit històries nadalenques
Els consellers i conselleres han llegit històries nadalenques
La regidora Marta García ha acompanyat els infants i avis
La regidora Marta García ha acompanyat els infants i avis