Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran dona suport a l’Associació de la Gent Gran de Rubí El CCGG ressalta la importància de la tasca de l’entitat per a les persones grans de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell Consultiu de la Gent Gran dona suport a l’Associació de la Gent Gran de Rubí

El CCGG ressalta la importància de la tasca de l’entitat per a les persones grans de la ciutat

Imatge d’arxiu del 40è aniversari del Casal de la Gent Gran (Foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Imatge d’arxiu del 40è aniversari del Casal de la Gent Gran (Foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Els i les membres del Consell Consultiu de la Gent (CCGG) de Rubí han fet públic un manifest per expressar el seu suport a l’Associació de Gent Gran de la ciutat i al seu entorn. A causa de la pandèmia i després que l’antic Casal de la Gent Gran s’hagi convertit en un casal cívic, l’associació de la gent gran de Rubí ha estat a punt de desaparèixer.

A través d’aquest manifest, el CCGG ressalta la importància de la tasca de l’entitat per a les persones grans de Rubí i ofereix la seva col·laboració i el seu acompanyament a l’entitat per a la renovació de la junta i la seva reactivació.

El CCGG valora positivament la labor que l’Associació de Gent Gran de Rubí i el seu entorn desenvolupa per a les persones grans de Rubí. El Casal de la Gent Gran de Rubí, fundat el 1977, ara fa mes de 43 anys, ha comptat sempre amb el suport del Ajuntament de Rubí. L’objectiu de l’entitat ha estat comprometre’s amb la societat rubinenca i ha anat creixent contínuament arribant a ser un referent en l’àmbit sociocultural i de lleure vinculat a les persones grans”, diu el text.

Amb la col·laboració del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí, l’entitat s’ha reactivat i ja disposa d’una nova organització interna que treballa per oferir propostes en línia i, quan sigui possible, també presencials.

Finalment, el CCGG  anima a les persones grans de la ciutat a apropar-se al casal. El Casal de la Gent Gran és al carrer Magallanes, 60. Obre en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 10 a 13 h. També s’hi pot contactar per correu electrònic a casalgentgranrubi@hotmail.com.