Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Consultiu de la Gent Gran celebra 20 anys treballant per Rubí Coincidint amb la Setmana de la Gent Gran, aquest divendres s’ha convocat el plenari d’aquest òrgan de participació, presidit per l’alcaldessa, Ana María Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell Consultiu de la Gent Gran celebra 20 anys treballant per Rubí

Coincidint amb la Setmana de la Gent Gran, aquest divendres s’ha convocat el plenari d’aquest òrgan de participació, presidit per l’alcaldessa, Ana María Martínez

Els consellers i conselleres, amb l’alcaldessa, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones i les tècniques municipals (foto: Localpres).
Els consellers i conselleres, amb l’alcaldessa, la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones i les tècniques municipals (foto: Localpres)

El Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí ha fet balanç dels seus 20 anys d’història en el marc d’una sessió plenària especial presidida per l’alcaldessa, Ana María Martínez, que també ha comptat amb la participació de la regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García. La trobada s’ha celebrat aquest divendres dins els actes de commemoració de la Setmana de la Gent Gran.

Durant l’acte, la màxima responsable municipal ha subratllat la importància d’un òrgan “que va néixer amb la pretensió de ser aquell espai que recordés a la resta de la ciutat que, quan dissenyes alguna cosa o planifiques les polítiques que han de millorar la ciutat, la visió de la gent gran ha d’estar també incorporada”. Martínez ha agraït als consellers i conselleres la seva dedicació a aquesta tasca i ha dedicat unes emotives paraules de record a les persones que han assumit aquesta responsabilitat en etapes anteriors.

De la seva banda, els membres del consell han coincidit a destacar els beneficis d’aquesta experiència. En nom seu, el president de l’òrgan, Armand Estella, ha posat de relleu la felicitat que produeix “quan aconseguim alguna cosa per als veïns i veïnes”.  

El Consell Consultiu de la Gent Gran es va constituir el 3 de juny del 1996. Des de llavors, les persones que l’han integrat han pogut treballar en una gran quantitat de temes de ciutat, aportant la seva visió com a col·lectiu i generant sinergies amb altres grups d’edat a través del Programa d’Intercanvi Intergeneracional, creat el 2001.

En reconeixement d’aquesta tasca, l’alcaldessa ha lliurat al president del consell una placa commemorativa que destaca “la seva dedicació al benestar de les persones grans a la nostra ciutat”. Tots els consellers i conselleres també han rebut com a record de l’efemèride una planta de la Font del Ferro.

Cloenda de la Setmana de la Gent Gran
La Setmana de la Gent Gran es tancarà aquest dissabte a la plaça del Doctor Guardiet. A partir de les 12 h, tindrà lloc l’actuació de Tuna de Rubí i a les 13.30 h s’ha previst una paella popular. D’altra banda, a les 18 h es farà el taller (Re)cerques a Google a estudi al Celler, en què s'ensenyarà als assistents com Google obté dades a partir de les cerques que hi fem.

Imatges relacionades

La sessió s'ha celebrat a l'Ajuntament (foto: Localpres)
La sessió s'ha celebrat a l'Ajuntament (foto: Localpres)
El president del consell ha rebut una placa commemorativa (foto: Localpres)
El president del consell ha rebut una placa commemorativa (foto: Localpres)