Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç local oferirà dissabte descomptes especials en un nou Fora Estocs La clientela podrà adquirir els darrers productes de la campanya d'estiu en una nova edició de la fira que té lloc dos cops l'any, coincidint amb el final de les rebaixes d'estiu i les d'hivern. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El comerç local oferirà dissabte descomptes especials en un nou Fora Estocs

La clientela podrà adquirir els darrers productes de la campanya d'estiu en una nova edició de la fira que té lloc dos cops l'any, coincidint amb el final de les rebaixes d'estiu i les d'hivern.

El comerç local oferirà dissabte descomptes especials en un nou Fora Estocs.

Els comerciants del centre oferiran aquest dissabte els darrers productes de la campanya d'estiu en una nova edició de la fira Fora Estocs, una proposta que té lloc dos cops l'any, coincidint amb el final de les rebaixes d'estiu i les d'hivern.

El Fora Estocs es concentrarà a l'illa de vianants i a la plaça Pere Esmendia. Durant tot el dia, els establiments del centre poden exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Els establiments que ho vulguin poden traure els seus articles en parades al carrer davant la seva façana o bé sumar-se a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga.

El Fora Estocs és una activitat organitzada per Comerç Rubí en col·laboració amb l'Ajuntament de Rubí i com és habitual incorpora animació durant tota la jornada per accentuar-ne el caràcter festiu i lúdic. El Bòjum se suma enguany al Fora Estocs i es passejarà pels carrers Francesc Macià, Avinguda Barcelona i Maximí Fornés dissabte a la tarda. Durant tot el dia, els rubinencs hi trobaran un pallasso itinerant i un taller de pintacares que serà a la plaça Pere Esmenida al matí i davant Galeries Rubí a la tarda. També a la Pere Esmendia, MAC Rubí oferirà al matí una exhibició d'arts marcials. Per als infants, hi ha jocs gegants a Magí Ramentol al matí i a Pere Esmendia a la tarda.

La iniciativa comercial té també el suport de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, la Diputació de Barcelona, el Consorci de Comerç Artesania i Moda i la Generalitat de Catalunya.