Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle Gaudí tornarà el 13 de setembre al Teatre Municipal La Sala “Els dies que vindran”, de Carlos Marqués-Marcet, serà la primera pel·lícula que es projectarà tornant de les vacances https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cicle Gaudí tornarà el 13 de setembre al Teatre Municipal La Sala

“Els dies que vindran”, de Carlos Marqués-Marcet, serà la primera pel·lícula que es projectarà tornant de les vacances

David Verdaguer i María Rodríguez protagonitzen “Els dies que vindran”.
David Verdaguer i María Rodríguez protagonitzen “Els dies que vindran”

El Cicle Gaudí, organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català, es reprendrà el proper 13 de setembre amb la pel·lícula Els dies que vindran. El Teatre Municipal La Sala serà una de les 25 sales de la província de Barcelona que projectaran aquest llargmetratge dirigit per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez.

Després de 10.000 km i Tierra firme, Marqués-Marcet es torna a posar darrere de la càmera per relatar l’embaràs de la Vir i el Lluís: les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també les conseqüències d’aquesta experiència en la seva relació. La pel·lícula intenta defugir els tòpics i els sentimentalismes, i utilitza l’embaràs real de la parella d’actors per explorar la dificultat de compartir amb l’altre aquesta vivència profundament transformadora.

La propera sessió del Cicle Gaudí serà el 18 d’octubre i portarà a la ciutat el drama La vida sense la Sara Amat, de Laura Jou. La pel·lícula narra la història de la Sara, una noia de tretze anys que, una nit d’estiu, desapareix sense deixar rastre. El Pep, que n’està enamorat, se la troba amagada a la seva habitació i accedeix a guardar el secret de la seva fugida, mentre el poble sencer l’està buscant.

Totes les pel·lícules del cicle es podran veure a partir de les 21 h.

Rubí és un dels municipis que acullen el Cicle Gaudí des dels seus inicis, el 2016. Aquest circuit estable de cinema permet que diverses poblacions puguin gaudir, una vegada al mes, de projeccions simultànies de produccions catalanes recents.