Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle Gaudí tanca la seva primera edició amb la pel·lícula “100 metros” La cinta, basada en la història real de Ramon Arroyo i protagonitzada per Dani Rovira, es podrà veure aquest dijous a les 21 h al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cicle Gaudí tanca la seva primera edició amb la pel·lícula “100 metros”

La cinta, basada en la història real de Ramon Arroyo i protagonitzada per Dani Rovira, es podrà veure aquest dijous a les 21 h al Teatre Municipal La Sala

Dani Rovira i Alexandra Jiménez interpreten la parella protagonista.
Dani Rovira i Alexandra Jiménez interpreten la parella protagonista

El Teatre Municipal La Sala acollirà aquest dijous la darrera sessió del 2016 del Cicle Gaudí. La pel·lícula que tancarà la programació serà 100 metros, una comèdia dramàtica dirigida per Marcel Barrena i protagonitzada per Dani Rovira, Alexandra Jiménez i Karra Elejalde.

100 metros està inspirada en la història real de Ramon Arroyo (Dani Rovira), un pare de família que viu per treballar fins que li diagnostiquen esclerosi múltiple. Tot i que els pronòstics indiquen que en un any no serà capaç de caminar ni 100 metres, el Ramon decideix plantar-li cara a la vida participant en la prova esportiva més dura del planeta, l’Iron Man. Amb l’ajuda de la seva dona (Alexandra Jiménez) i del rondinaire del seu sogre (Karra Elejalde), el Ramon inicia un peculiar entrenament en el qual lluitarà contra les seves limitacions, demostrant-li al món que rendir-se mai és una opció.

La pel·lícula es podrà veure aquest dijous a partir de les 21 h al preu de 3 €, amb opció de promoció 2x1 per a membres del Club Vanguardia.

El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. Una dotzena d’ajuntaments de la província de Barcelona, un per comarca, s’han implicat en aquesta proposta que busca conquerir nous públics per a la producció catalana.

Després de la bona acollida d’aquesta primera edició del cicle, que va arrencar al setembre, ja s’ha previst una nova programació per al 2017.