Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle Gaudí es reprendrà el 10 de setembre amb “La dona il·legal” El públic rubinenc també podrà gaudir al Teatre Municipal La Sala de la pel·lícula “Les dues nits d’ahir”, que es projectarà el 15 d’octubre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cicle Gaudí es reprendrà el 10 de setembre amb “La dona il·legal”

El públic rubinenc també podrà gaudir al Teatre Municipal La Sala de la pel·lícula “Les dues nits d’ahir”, que es projectarà el 15 d’octubre

Un fotograma de "La dona il·legal".
Un fotograma de "La dona il·legal"

El Cicle Gaudí tornarà a la pantalla del Teatre Municipal La Sala el proper 10 de setembre amb la pel·lícula La dona il·legal. La següent sessió confirmada serà el 15 d’octubre i s’hi projectarà Les dues nits d’ahir. En tots dos casos, les entrades es podran adquirir a partir del 2 de setembre en línia o a la taquilla del teatre, els dijous i divendres de 17 a 20 h.

La dona il·legal és un thriller de Ramon Térmens al voltant de la immigració il·legal. Daniel Faraldo interpreta Fernando Vila, un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová). Però tot canvia quan la noia apareix morta al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz), i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que es produeixen dins del sistema de deportacions.

La pel·lícula de l’octubre, Les dues nits d’ahir, és una road movie dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena. Una nit d’estiu, l’Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. A continuació, acompanyat dels seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprèn un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

Les entrades per a les diferents sessions del Cicle Gaudí es podran adquirir a partir del 2 de setembre a través d'Internet i a la taquilla de La Sala, que obre els dijous i divendres de 17 a 20 h. El preu de l'entrada general és de 4,5 euros (3 en cas de tenir dret a descompte). També s'aplica un 2x1 als socis i sòcies del Club Vanguardia.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català organitzat per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, que forma part de la iniciativa des de la seva primera edició.