Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centro Aragonés reconeix la feina de cinc rubinenques amb els Premis Santa Águeda Les regidores Maria Mas i Marta García han assistit al lliurament de guardons, que ha tingut lloc aquest dissabte a l’Auditori Vallhonrat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Centro Aragonés reconeix la feina de cinc rubinenques amb els Premis Santa Águeda

Les regidores Maria Mas i Marta García han assistit al lliurament de guardons, que ha tingut lloc aquest dissabte a l’Auditori Vallhonrat

Un total de cinc rubinenques han rebut el Premi Santa Águeda (foto: Localpres).
Un total de cinc rubinenques han rebut el Premi Santa Águeda (foto: Localpres)

Les regidores de Polítiques d’Igualtat, Maria Mas, i de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, han assistit aquest dissabte al lliurament de la 15a edició dels Premis Santa Águeda que atorga el Centro Aragonés de Rubí. Amb aquests guardons, l’entitat reconeix cada any la trajectòria de dones rubinenques en l’àmbit social, econòmic, comunicatiu, cultural i esportiu. 

Enguany, les rubinenques premiades han estat Rosa M. Calvo, voluntària de la Creu Roja Rubí-Sant Cugat ─àmbit social─; Ana Minchot, del Dispensari Veterinari del Vallès ─àmbit empresarial─; la periodista Aina Miralles, directora de Rubitv.cat ─àmbit comunicatiu─; l'escriptora Núria Julià ─àmbit cultural─, i Susanna Cintas, vicepresidenta del Gimnàs Artístic Esportiu Rubí (GAER) ─àmbit esportiu─.

Maria Mas ha felicitat a totes les rubinenques premiades i ha celebrat aquesta iniciativa del Centro Aragonés: “Volem felicitar el Centro Aragonés per aquesta iniciativa, que ens sembla molt necessària, perquè cal que tots treballem per una societat en la qual hi hagi igualtat d’oportunitats per a tothom. I per aquest motiu encara és imprescindible que es posi en valor la feina que fan les dones en tots els àmbits”.

L’acte, celebrat a l'Auditori Vallhonrat, també ha servit per inaugurar l'exposició de pintura Las flores de Mariana, de Mariana Trinidad, que es podrà visitar al mateix espai fins al 10 de febrer.

Paral·lelament, el Centro Aragonés també ha aprofitat l’acte per obrir el Concurs Infantil de Cartells per San Jorge-Sant Jordi, que l'entitat organitza en col·laboració amb British House. Enguany, el premi per als guanyadors serà un val de 300 euros per a estudiar anglès.