Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d’Atenció Primària Anton de Borja farà obres de millora durant l’estiu L’Ajuntament garantirà la connexió en transport públic amb el CAP Sant Genís, on es traslladarà de forma transitòria l’assistència sanitària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Centre d’Atenció Primària Anton de Borja farà obres de millora durant l’estiu

L’Ajuntament garantirà la connexió en transport públic amb el CAP Sant Genís, on es traslladarà de forma transitòria l’assistència sanitària

CAP Anton de Borja.
CAP Anton de Borja

Les obres de millora del CAP Anton de Borja, que es troba al carrer Edison cantonada amb carrer Marconi, suposaran el tancament total del centre des del 28 de juliol fins a l’11 de setembre, ambdós inclosos. Per tal de garantir el servei a les persones usuàries, i de forma provisional, l’assistència sanitària es traslladarà al CAP Sant Genís, ubicat al carrer Miquel Mumany Campderrós 11-19. L’Ajuntament garantirà la connexió dels dos centres en transport públic amb l’objectiu de minimitzar les molèsties a la ciutadania.

Entre les obres previstes destaca la reforma de l'entrada principal, on es millorarà l'accessibilitat del públic col·locant-hi portes automàtiques. També es renovarà la zona dels consultoris d’extraccions, els boxs d’atenció i l’àrea administrativa.

Les obres es realitzaran a l’agost aprofitant el descens en la demanda dels serveis sanitaris que es produeix durant l’estiu i amb l’objectiu de perjudicar el mínim possible els usuaris.

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) remarca que el trasllat assistencial no afectarà en absolut els serveis que s’ofereixen habitualment al CAP Anton de Borja i destaca que els espais del CAP Sant Genís assumiran sense problemes l’activitat assistencial prevista.

Per garantir una bona informació, s’enviaran missatges a les persones usuàries que tinguin activitat programada recordant la reubicació temporal dels serveis, es faran cartells informatius durant el mes de juliol i s’avisarà als diferents proveïdors sanitaris i de transport públic de la ciutat.

La previsió és que, a partir del dia 12 de setembre, el CAP Anton de Borja reobri amb absoluta normalitat.