Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cívic del Pinar La Cruïlla inaugura aquest divendres l’exposició fotogràfica “Gent del barri” Les imatges que es mostraran van ser realitzades a principis d’any pels alumnes dels tallers de fotografia que es fan en aquest equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Centre Cívic del Pinar La Cruïlla inaugura aquest divendres l’exposició fotogràfica “Gent del barri”

Les imatges que es mostraran van ser realitzades a principis d’any pels alumnes dels tallers de fotografia que es fan en aquest equipament

Exercici d’un dels alumnes del taller de fotografia (Foto cedida).
Exercici d’un dels alumnes del taller de fotografia (Foto cedida)

El Centre Cívic del Pinar La Cruïlla acollirà aquest divendres a partir de les 17 h diverses activitats relacionades amb el món de la fotografia organitzades per l’Ajuntament i el Pla de desenvolupament comunitari del Pinar. La tarda s’iniciarà amb un taller per a tota la família que duu per títol La fàbrica d’imatges i seguirà amb la inauguració de l’exposició Gent del Barri, que recull treballs realitzats per alumnes de l’equipament del Pinar.

Durant el primer trimestre de 2015, vuit persones van participar al taller de fotografia de La Cruïlla. Les pràctiques finals del curs van consistir a prendre imatges a la Festa de la Primavera del barri, aprofitant la gran assistència de veïns i veïnes que s’hi apleguen cada any. Tots ells han estat convidats a la inauguració d’aquest divendres amb la voluntat de reconèixer la seva implicació en la vida del barri i incentivar-los a seguir gaudint de les activitats que s’hi realitzen.

L’exposició Gent del barri vol mostrar la dinàmica cultural del Pinar, promoure la cohesió social i enfortir el sentiment de pertinença dels veïns i veïnes de la zona. Les fotografies es podran veure a La Cruïlla fins al 18 de desembre.