Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri municipal amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants La setmana vinent es durà a terme una enquesta de satisfacció aprofitant l’afluència de visitants pels volts d’aquesta festivitat https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-cementiri-municipal-amplia-el-seu-horari-habitual-amb-motiu-de-la-festivitat-de-tots-sants/@@images/image/preview

El cementiri municipal amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants

La setmana vinent es durà a terme una enquesta de satisfacció aprofitant l’afluència de visitants pels volts d’aquesta festivitat

Fins a l’1 de novembre el cementiri obre de 9 h a 18 h.
Fins a l’1 de novembre el cementiri obre de 9 h a 18 h

Com és tradicional en aquesta època de l’any, el cementiri de Rubí amplia el seu horari de visita durant els dies previs a Tots Sants. Entre els dissabtes 25 d’octubre i 1 de novembre, el recinte estarà obert de 9 h a 18 h de manera interrompuda. L’ampliació de l’horari es fa per tal d’esponjar el gran volum de persones que visiten la instal·lació municipal durant aquests dies.

Com cada any, l’ambientació al cementiri durant els dies previs a Tots Sants es farà mitjançant l’audició de música sacra i religiosa. La pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dissabte 1 de novembre, a les 17 h, al mateix cementiri. 

Durant tota aquesta setmana prèvia a Tots Sants es duran a terme enquestes de satisfacció entre les persones que visitin el cementiri, aprofitant l’afluència de ciutadans que es desplacen a la instal·lació municipal durant aquestes dies. Es tracta d’una enquesta curta on es demana el grau de satisfacció envers l’horari d’obertura del cementiri, el tracte del personal, la informació que s’ofereix i l’estat de neteja i manteniment de la instal·lació, així com un apartat d’observacions i de proposta d’aspectes a millorar.

El diumenge 2 de novembre, el cementiri recuperarà el seu horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 h a 12 h i de 15 h a 18 h; i diumenges, de 9 h a 14 h.

Reforç del servei d’autobús el dia de Tots Sants
Durant tota la jornada de Tots Sants hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant del Rubí+D) amb el cementiri. El servei, que serà gratuït, funcionarà entre les 9 h i les 18 h i tindrà una freqüència de pas de 15 minuts.