Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants El dimarts, 1 de novembre, hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la Rambleta de Joan Miró amb el cementiri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cementiri amplia el seu horari habitual amb motiu de la festivitat de Tots Sants

El dimarts, 1 de novembre, hi haurà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la Rambleta de Joan Miró amb el cementiri

El cementiri obrirà interrompudament de 9 h a 18 h entre els dies 22 d’octubre i 2 de novembre.
El cementiri obrirà interrompudament de 9 h a 18 h entre els dies 22 d’octubre i 2 de novembre

Com és tradicional per a Tots Sants, el cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari entre els dies 22 d’octubre i 2 de novembre, ambdós inclosos. Les persones interessades en visitar el cementiri hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del dijous 3 de novembre es recuperarà l’horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h). Durant la jornada dels dies 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música clàssica.

Per altra banda, la pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat, tindrà lloc el dimarts, 1 de novembre, a les 17 h, en el mateix cementiri.

 Reforç del servei d’autobús per Tots Sants i desplaçament gratuït

Durant tota la jornada de dimarts 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la Rambleta de Joan Miró (davant del Rubí+D) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries. El servei funcionarà entre les 9h i les 18h i la freqüència de pas serà de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

  1. Sentit cementiri: Rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c/ Zamenhoff, c/ Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri.
  2. Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c/ Bailén, c/ Sardana, c/ Pau Claris, c/ Cadmo, Bullidor, c/ Sant Joan, c/ Espoz i Mina i Rambleta de Joan Miró.