Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler promou la sensibilització artística a través del cicle “Obert per a famílies” Aquest dissabte, l’equipament acollirà l’activitat “Superherois”, adreçada a famílies amb infants de quatre a deu anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler promou la sensibilització artística a través del cicle “Obert per a famílies”

Aquest dissabte, l’equipament acollirà l’activitat “Superherois”, adreçada a famílies amb infants de quatre a deu anys

El Celler manté la seva programació mensual d’activitats familiars (foto: Localpres).
El Celler manté la seva programació mensual d’activitats familiars (foto: Localpres)

El Celler aposta una temporada més pel cicle Obert per a famílies, que promou la sensibilització artística entre la infància a través d’experiències creatives compartides. La proposta de l’entitat Experimentem amb l’ART (EART) recalarà a l’equipament municipal  un dissabte al mes amb activitats adreçades a diferents grups d’edat.

Aquesta setmana tindrà lloc el taller Superherois, pensat per a famílies amb infants de quatre a deu anys. En aquesta sessió, els més petits podran experimentar amb diversos materials, amb els quals confeccionaran el seus vestits de superherois.

El cicle Obert per a famílies es reprendrà el dissabte 17 de novembre amb el taller La ciutat imaginada, per a famílies amb infants d’un a quatre anys i de quatre a deu anys. L’activitat consistirà en la construcció d’una ciutat fictícia amb capses de cartró, tot experimentant amb les ombres i el volum de les formes.

La darrera sessió de l’any serà el 15 de desembre. Sota el títol Llibres il·legibles, els nens i nenes d’un a quatre anys podran jugar amb el concepte de llibre com a objecte i com a contenidor d’estímuls més enllà del text o la narrativa, i crearan els seus propis llibres il·legibles.

Totes les activitats del cicle tindran lloc a partir de les 18 h.

Cinema i música
Aquesta tardor, El Celler repeteix com a escenari del cicle El documental del mes, que cada mes acosta a sales de tot l’estat pel·lícules documentals avalades per diversos premis i reconeixements internacionals. Totes les sessions són d’accés gratuït i tenen lloc a les 19 h a l’Espai Tremuja de l’equipament.

La propera projecció tindrà lloc aquest divendres 19 d’octubre i estarà protagonitzada per la pel·lícula Eugenio, que aprofundeix en la figura del popular humorista. La resta de documentals programats són Of fathers and sons (16 de novembre) i Last days in Shibati (21 de desembre).

El Celler també acollirà diverses actuacions musicals durant els propers mesos. Aquest dissabte 20 d’octubre, a partir de les 12 h, s’hi celebrarà un vermut de blues organitzat per la Societat Blues Rubí. La proposta inclourà concerts de Chino & The Big Bet i de Dave Riley & Tota Blues Band, acompanyats de J. L. Pardo, a banda d’una botifarrada popular.

A més, dins la programació de música clàssica dels equipaments musicals, El Celler serà la seu dels recitals Les índies galants (11 de novembre) i Valsos i polques (9 de desembre) a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. Ambdós concerts tindran lloc a les 12 h.