Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler acull un cicle de creació artística en família L’equipament serà l’escenari a partir d’aquest cap de setmana del "Cicle Obert per a Famílies" que pretén reunir a diferents generacions al voltant del procés creatiu i l’art https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler acull un cicle de creació artística en família

L’equipament serà l’escenari a partir d’aquest cap de setmana del "Cicle Obert per a Famílies" que pretén reunir a diferents generacions al voltant del procés creatiu i l’art

El Celler serà el punt de trobada (Foto: Localpres).
El Celler serà el punt de trobada (Foto: Localpres)

Cicle Obert per a Famílies és una proposta que gira al voltant de la creació artística i l’educació. Es tracta d’un seguit de sis sessions que convertiran el Celler en un espai per a compartir experiències amb l’objectiu que rubinencs i rubineneques de totes les edats treballin materials diversos al que donar un ús diferent al que és habitual i així experimentar i donar lloc a creacions col·lectives.

Tots els tallers tindran lloc al Celler en dissabte a les 18 h i seran gratuïts. Les trobades estaran guiades per artistes o educadors amb experiència en l’àmbit artístic.

La primera trobada serà aquest dissabte 17 de febrer a partir de les 18 h. En aquesta ocasió, els assistents hauran de dibuixar amb confetti i descobrir totes les opcions que amaga aquest material.

Les boles de paper de diari serà el protagonista de la propera cita que tindrà lloc el 17 de març, també a les 18 h, i que duu per títol Bim bam bum boles!. L’objectiu serà experimentar amb la intenció de crear una instal·lació.

A l’abril, el dia 21 a les 18 h., a la sessió Llibres il·legibles, es treballaran els llibres més enllà de la seva lectura per donar lloc a una nova forma de llibre.

El cicle continua el 19 de maig a les 18 h. Amb el títol Camins enlaire, la sessió buscarà experimentar amb l’art.

Dibuix en acció és el títol de la cita del 16 de juny on el cos humà i les seves possibilitats plàstiques en seran protagonistes.

El dibuix també centrarà l’última sessió que tindrà lloc el 7 de juliol a les 18 h. Dibuixem en l’espai proposarà el repte de dibuixar sense llapis o sense paper. Aquesta proposta està especialment pensada per a famílies amb fills i filles d’entre 1 i 10 anys.